Zet in op Engeland en/of Nederland en ontvang tot 6 Free Bets van €10!

Engeland en Nederland werken maandag hun eerste groepswedstrijd van het WK 2022 af. De Britten nemen het op tegen Iran, terwijl Nederland tegen Senegal speelt. Bij bookmaker Jack's maak je elke groepswedstrijd van Engeland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland kans op een Free Bet van €10. Zodoende maak je kans op liefst vijftien Free Bets!

Harry Kane, spits van Engeland en Tottenham Hotspur
© PROSHOTS | 20-11-2022 19:25

Iedere groepswedstrijd van Engeland, Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland maak je dus kans op een Free Bet van €10, die je kunt inzetten op de nationale competities. Zo ontvang je als jouw voorspelling voor Nederland - Senegal klopt een Free Bet voor de Eredivisie, en als jouw voorspelling van Engeland - Iran klopt een Free Bet van €10 voor de Premier League.

Meedoen

  1. Activeer de bonus in de bonussectie vòòr het plaatsen van de weddenschap.
  2. Plaats jouw weddenschap. Let op: minstens €20 per weddenschap en een minimale odd van 1.40.
  3. Is jouw weddenschap succesvol? Dan ontvang je een Free Bet van €10 voor de nationale competitie van het land!
Free Bets WK

Tot vijftien Free Bets

Als jij op elke groepswedstrijd van Nederland, Engeland, Frankrijk, Spanje en Duitsland inzet pak je zo 15 Free Bets van €10 voor de topcompetities! Om in aanmerking te komen voor deze fraaie actie dien je 24 jaar of ouder te zijn. Daarnaast moeten de geplaatste weddenschappen een minimale quotering van 1.40 hebben en dien je minimaal €20 in te zetten op de desbetreffende weddenschap. Ga voor alle bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.