Wie kroont zich tot wereldkampioen? Pak bijna drie keer je inzet bij Jack's!

Na een spectaculair WK is het zondag eindelijk tijd voor de finale. Prolongeert Frankrijk haar wereldtitel of bekroont Messi zijn carrière met de trofee? Zet in bij Jack's en pak tot 2.95 keer je inleg!

Lionel Messi, aanvoerder van Argentinië
© PROSHOTS | 15-12-2022 10:45
  • Tip: Argentinië wint (2.88)
  • Tip: Messi scoort (2.65)
  • Tip: Frankrijk wint (2.85)
  • Tip: Mbappé scoort (2.95)

Messi's Missie

De route van Argentinië naar de WK-finale begon zeer moeizaam. De Zuid-Amerikanen gingen in de openingswedstrijd onderuit tegen Saoedi-Arabië, waardoor het in het restant van de poulefase alle zeilen bij moest zetten. Door zeges op Mexico en Polen stroomde Argentinië door naar de achtste finale en zo bleef Messi's Missie in leven. In de knock-outfase was de ploeg van Scaloni achtereenvolgens te sterk voor Australië, Nederland en Kroatië. Winnen ze zondag opnieuw? Op een Argentijnse zege staat binnen 90 minuten staat een odd van 2.88. Is topscorer Lionel Messi in de finale trefzeker, dan pak je 2.65 keer je inzet.

Frankrijk gaat voor titelprolongatie

Frankrijk was in de groepsfase van het WK te sterk voor Australië en Denemarken, voordat het in de laatste wedstrijd onderuit ging tegen Tunesië. In de knock-outfase rekende Les Bleus af met Polen, Engeland en Marokko, waardoor het net als in 2018 opnieuw in de finale van het WK voetbal staat. Slaagt de ploeg van Deschamps erin binnen 90 minuten de wereldtitel te prolongeren, dan pak je 2.88 keer je inleg. Scoort Mbappé zijn zesde WK-goal voor de Fransen, dan zie je je inzet liefst 2.95 keer terug.

Argentinië - Frankrijk live op tv

Argentinië - Frankrijk begint zondag om 16:00 uur. De wedstrijd is live te zien op NPO1. Daarnaast zenden de BBC, ZDF en VRT de wedstrijd ook live uit.