Wedden op voetbal deze week: WK Kwalificatie wedstrijden en meer

Het grootste sportevenement ter wereld, het WK voetbal staat voor de deur, en dat betekent extra wedden op voetbalwedstrijden! De kwalificatiewedstrijden voor het WK zijn in volle gang, en er staan een aantal spannende wedstrijden op het programma. We nemen een kijkje naar alle matchups en zien waar het geld te vinden is. Er zijn ook een aantal vriendschappelijke wedstrijden, de vraag is altijd of het zo verstandig is om daar op te wedden. Zorg ervoor dat je die zorgvuldig bekijkt voordat je je weddenschappen afsluit. Na een zeer drukke voetbalweek met Champions League en de Klassieker gaan we kijken wat deze week brengt.

wk 2022 qatar aftelklok
© VoetbalVandaag Images | 21-03-2022 16:25

Wedden op WK kwalificatie wedstrijden

Komende week zijn er weer kwalificatie wedstrijden voor het WK 2022 Qatar, het wereld kampioenschap voetbal dat aan het einde van dit jaar wordt gespeeld. Nederland heeft zich al geplaatst net als België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken, Kroatië, Servië, Engeland en Zwitserland. Dat betekend dat de UEFA nog drie landen zal afvaardigen die komende wedstrijden via Play-offs bepaald worden.

Komende week zijn de eerste halve finales van de play-offs WK kwalificatie, de volgende landen komen in actie:

Wales - Oostenrijk

Zweden - Tsjechië

Italië - Noord-Macedonië

Portugal - Turkije

We hebben van deze vier wk kwalificatiewedstrijden de te vergelijken odds op een rij gezet. Je kan direct zien welke bookmaker de hoogste odds heeft en welke wedstrijden interessant zijn voor een weddenschap.

WK play-offs voorspellingen van Voetbal Vandaag

Wanneer we kijken naar de voetbal voorspellingen van het algoritme komen we niet veel verder. De twee wedstrijden die uit de berekeningen komen zijn beide afgelast. Zowel Rusland - Polen als Schotland - Oekraïne gaan vanwege de oorlog niet door.

Nederland - Denemarken

Zaterdag 26 maart staat er om 20:45 een vriendschappelijk duel tussen het Nederlands elftal en Denemarken op het programma. Beide ploegen zijn al geplaatst voor het komende WK in Qatar. Het gaat hier dus om een oefenpotje waarvan Bondscoach Louis van Gaal al heeft gezegd de 5-3-2 formatie te gaan uitproberen.

Voetbalwedden op oefenwedstrijden is 'tricky'. Er staat niks op het spel en de wedstrijden worden aangegrepen om spelers en formaties uit te proberen. Vaak met heel veel wissels en onvoorspelbare uitslagen is wedden op die wedstrijden riskant.