Swingend Brazilië tegen Son: tot 3.95 keer je inzet!

Terwijl het Europese voetbal in het teken staat van de Nations League, bereiden Brazilië en Zuid-Korea zich met een vriendschappelijke wedstrijd voor op het WK 2022 in Qatar. De twee landen wisten zich in de kwalificatiereeks op overtuigende wijze te plaatsen voor het wereldkampioenschap, maar voor de komende oefeninterland (aftrap donderdag om 13.00 uur) is Brazilië met zijn sterrenaanval de grote favoriet. Maak met deze tips kans op 3.95 keer je inzet bij Bet365!

Vinicius Junior en Karim Benzema voor Brazilië
© PROSHOTS | 01-06-2022 14:30

Opmerkelijke uitspraken Son

Wie het als voetballiefhebber over Zuid-Korea heeft, noemt Heung-min Son. De altijd goedlachse aanvaller van Tottenham Hotspur maakte een meer dan uitstekend voetbaljaar door in de Premier League. Voor het eerst in zijn carrière mocht hij de prestigieuze gouden schoen in ontvangst nemen omdat hij, net als zijn collega-aanvaller Mohammed Salah van Liverpool, 23 keer wist te scoren.

Son is al jaren dé man to watch van Zuid-Korea, en draagt ook de aanvoerdersband. In aanloop naar het duel werd hij geïnterviewd door de Koreaanse media. In dit interview temperde de aanvaller de verwachtingen van de fans met zijn uitspraken: “Natuurlijk willen onze fans dat we winnen en scoren, maar de resultaten van deze wedstrijden zijn niet belangrijk. Het is belangrijk dat we zo veel mogelijk lessen leren en een perfect team bouwen dat straks actief is op het WK.”

Brazilië swingt al tijden

Met die uitspraken zou Son zijn land wel eens in de voet geschoten kunnen hebben. De gele kanaries waren de afgelopen interland perioden telkens weer in topvorm. De laatste drie interlands werden allemaal met een overwinning van 4-0 afgesloten, tegen respectievelijk Paraguay, Chili en Bolivia. Brazilië raakt dan ook gewend aan een uitslag van formaat, en daarom denken we dat Zuid-Korea op moet passen in het eigen Seoul World Cup stadium.

  • Tip: Handicap, Zuid-Korea start met 1-0, Brazilië wint (2.07)
  • Longshot: Handicap, Zuid-Korea start met 2-0, Brazilië wint (3.95)

Moordende concurrentie bij Brazilië richting WK

Een blik op de selectie van Brazilië laat menig mond direct open vallen. Waar Ajacied Antony nog afwezig is door een blessure, heeft bondscoach Adenor Leonardo Bacchi niet te klagen over de aanvallers die hij tot zijn beschikking heeft: Vinicius Jr, Rodrygo, Richarlison, Raphina, Neymar Jr, Cunha, Martinelli en Gabriel Jesus. Stuk voor stuk dribbelkoningen en snelheidsduivels die allemaal op het wedstrijdformulier willen verschijnen op het WK voetbal.

Onder deze waslijst aan wereldtoppers zijn er toch drie namen die met een extra lekker gevoel naar hun thuisland zijn afgereisd. Gabriel Jesus bijvoorbeeld, die net kampioen is geworden met Manchester City. Daarnaast zijn Vinicius Jr. en Rodrygo net uitgefeest. Het tweetal won de Champions League-finale van Liverpool, waarin eerstgenoemde zelfs de enige goal voor zijn rekening nam. Viní zit er dus meer dan lekker in kan je wel stellen, en werd in de laatste minuten afgelost door zijn Braziliaanse ploeggenoot Rodrygo.

  • Tip: Gabriel Jesus maakt een doelpunt (2.15)
  • Tip: Vinicius Junior maakt een doelpunt (2.35)