Jack's pakt uit: 50 keer je inzet als er wordt gescoord bij Marokko - Kroatië!

Zaterdag maken Marokko en Kroatië uit wie Qatar verlaat met het WK-brons. Om deze troostfinale nog mooier te maken heeft Jack's een interessante promotie in petto. Nieuwe spelers pakken namelijk 50 keer hun inzet als er binnen 90 minuten wordt gescoord!

En-Nesyri kopt namens Marokko raak tegen Portugal
© PROSHOTS | 16-12-2022 12:30

50 keer je inzet voor minimaal één goal

Net als in 2018 is Kroatië weer heel ver gekomen op het WK. Vier jaar geleden reikte de ploeg van Modric nog tot de finale, maar door de nederlaag tegen Argentinië zat dat er dit jaar niet in. Zaterdag kan Kroatië met de derde plek alsnog de troostprijs binnenslepen. Daarvoor moet het wel winnen van Marokko, dat dit WK vriend en vijand verrast. Weet de ploeg van Ziyech, Mazraoui en Amrabat wel nog de derde plaats te behalen? Als er in de troostfinale binnen 90 minuten wordt gescoord, pak je als nieuwe speler 50 keer je inzet!

50 keer je inzet als er wordt gescoord tijdens Marokko - Kroatië

Meedoen

  1. Maak een account aan bij Jack's.
  2. Stort minimaal €10 op je account om jouw boosted odd te ontvangen.
  3. Zet in op 'totaal aantal doelpunten, meer dan 0.5'. Let op: je kunt tot zaterdag 17 december 15:30 inzetten.

Bonusvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze actie moet je 24 jaar of ouder zijn en een account te hebben aangemaakt na 15 december 12:00 uur. Bekijk alle voorwaarden op de actiepagina van Jack's.

Marokko - Kroatië op tv

Je ziet Marokko - Kroatië zondag om 16:00 uur live op NPO1 en NOS.nl. De wedstrijd is ook te bekijken op de BBC, ZDF en VRT.