Jack's pakt groots uit: vijftig keer je inzet als Oranje wint van Ecuador!

Het Nederlands elftal speelt vrijdag tegen Ecuador haar tweede groepswedstrijd op het WK 2022. Doen de Oranje leeuwen na de zege op Senegal opnieuw goede zaken in groep A? Als nieuwe speler pak je bij een overwinning van Nederland liefst vijftig (!) keer je inzet bij Jack's!

Cody Gakpo namens het Nederlands elftal in actie tegen Senegal
© PROSHOTS | 25-11-2022 09:00

Met de 2-0 zege op Senegal boekte Nederland een positief resultaat in de eerste groepswedstrijd van dit WK. Ook toen pakten nieuwe spelers bij Jack's vijftig keer hun inzet voor een zege van de manschappen van Louis van Gaal. Voor de wedstrijd van vrijdag pak je opnieuw 50 keer je inleg bij een overwinning van Nederland!

50 keer je inzet als Nederland wint van Ecuador

Meedoen

  1. Maak een account aan bij bookmaker Jack's.
  2. Stort minimaal €10 op je account.
  3. Zet voor de wedstrijd Nederland - Ecuador in op 'Nederland wint binnen reguliere speeltijd'. Let op: je kunt maximaal €1 inzetten.

Voorwaarden

Om deel te mogen nemen aan deze witactie dien je 24 jaar of ouder te zijn en een account te hebben aangemaakt na dinsdag 22 november 12:00. Je kunt tot vrijdag 25 november 17:00 gebruikmaken van deze boosted odd. Bekijk alle bonusvoorwaarden op de promotiepagina van Jack's.