Dit zijn de odds voor Nederland op het WK 2022!

Medio november barst het WK Voetbal 2022 weer los. Nadat Oranje het WK 2018 misliep, kwalificeerde het zich ditmaal als groepswinnaar voor het grootste voetbalevenement ter wereld. In de groepsfase neemt Nederland het op tegen Qatar, Senegal en Ecuador. Dit zijn volgens bookmaker Jack’s de kansen van Oranje op het WK!

Memphis schiet een strafschop binnen
© PROSHOTS | 20-09-2022 10:23

Nederland wordt groepswinnaar – 1.52

Met Qatar, Senegal en Ecuador als tegenstanders is Nederland er bijna aan verplicht met negen punten door te gaan naar de knock-outfase van het WK. De ploeg van Louis van Gaal neemt het op 21 november op tegen Senegal, dat 18e staat op de FIFA-wereldranglijst. Vervolgens wachten ontmoetingen met Ecuador (44e) en gastland Qatar (49e). Als Oranje eerste wordt in groep A pak je 1.52 keer je inleg.

Nederland wint het WK – 15.00

Brazilië heeft volgens Jack’s de grootste kans op de WK-zege. De Goddelijke Kanaries blijven met een odd van 6.00 landen als Frankrijk (7.00) en Engeland (8.00) voor. Nederland wordt samen met België en Portugal gezien als zevende favoriet voor de eindzege. Zij krijgen alle drie een odd van 15.00 toebedeeld. In 2014 reikte Louis van Gaal met een mindere selectie de derde plaats, kan hij dit jaar opnieuw verrassen?

Free Bet tot €100!

Memphis wordt topscorer van het toernooi – 26.00

Ieder toernooi is het weer de vraag wie er het meeste in het netje legt. In 2014 ging die prijs verassend naar James Rodríguez, terwijl vier jaar geleden Harry Kane zich tot topscorer kroonde. De hoop voor Nederlandse doelpunten is dit jaar gevestigd op Memphis Depay, die slechts acht doelpunten verwijderd is voor hij topscorer aller tijden is van Oranje. De aanvaller maakte in de WK Kwalificatie in tien wedstrijden liefst twaalf goals. Als hij topscorer wordt op het WK, verdien je liefst 26 keer je inleg terug.