Begin je WK goed bij Jack's: 50 keer je inzet als Nederland wint van Senegal!

Voor Nederland gaat het WK maandag van start met een groepswedstrijd tegen Senegal. Om te vieren dat Oranje er voor het eerst in acht jaar weer bij is, heeft bookmaker Jack’s een speciale welkomstactie in huis. Nieuwe spelers ontvangen namelijk 50 keer hun inzet bij een zege van het Nederlands Elftal!

Frenkie de Jong (FC Barcelona) in actie namens het Nederlands Elftal tegen Duitsland
© PROSHOTS | 21-11-2022 10:00

50 keer je inzet

In een poule met gastland Qatar, Ecuador en Senegal is Nederland de grote favoriet voor de groepswinst. Om dat te bewerkstelligen zullen de manschappen van Louis van Gaal eerst moeten afrekenen met Senegal, die sterspeler Mané net voor het WK zagen afhaken. Wint Nederland van de nummer 18 van de FIFA-ranking, dan pak je vijftig keer je inzet!

Promotie Jack's: 50 keer je inzet als Nederland wint van Senegal!

Zo doe je mee

  1. Maak een account aan bij bookmaker Jack’s.
  2. Stort minimaal €10 op je account.
  3. Zet voor de wedstrijd Senegal – Nederland in op ‘Nederland wint binnen reguliere speeltijd’. Let op: je kunt maximaal €1 inzetten.

Bonusvoorwaarden

Deze actie is alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder, die zich ná vrijdag 18 november 00:01 hebben geregistreerd bij bookmaker Jack’s. De maximale inzet voor deze boosted odd is €1. De promotie loopt van vrijdag 18 november (00:01) tot maandag 21 november 17:00. Ga voor alle bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack’s.