Wedden op Ajax - Vitesse, kwartfinale KNVB Beker voorspelling

Het Nederlandse bekertoernooi leeft! Morgen spelen Ajax en Vitesse tegen elkaar in de kwartfinale van de KNVB Beker. De wedstrijd begint om 20.00 uur en de Amsterdammers spelen thuis in de Johan Cruijff ArenA. In dit artikel gaan we het duel voorbeschouwen. We vergelijken de quoteringen bij de beste bookmakers en geven jou een voorspelling. Deze kun je direct inzetten, zodat jij de hoogste uitbetaling ontvangt als jij gaat wedden op Ajax-Vitesse op 09-02-2022.

Wedden op Ajax - Vitesse bij Jacks
© VoetbalVandaag Images | 08-02-2022 10:22

Laat Ajax winnen bij Jacks voor de beste odds

De bookmakers voorspellen dat Vitesse van het veld geblazen gaat worden en schatten de winkansen van Ajax in rond de 88 procent.

Dat betekent 2 dingen, namelijk lage odds en een hoog zekerheidsgehalte. De quoteringen variëren van 1.12 bij Holland Casino, tot 1.14 bij Bet365 en 1.16 bij Jacks.

Plaats je weddenschap hier: Ajax wint van Vitesse voor 1.16 bij Jacks

Jacks welkomstbonus: Free Bet tot €50,00

Als jij nog geen gratis Jacks account hebt, dan hebben wij een uitstekend voorstel voor je. Als jij gaat wedden op Ajax tegen Vitesse via Jacks, dan kun jij dat doen op hun kosten. Kies van welke bonus jij direct gaat profiteren:

  • €20,00 - €49,99 = Free Bet van €20,00
  • €50,00 of meer = Free Bet van €50,00

CLAIM BONUS ZONDER CODE

De kans dat Ajax wint is zo enorm groot, dat jij het bonusgeld meteen op hen kunt inzetten. Dat zou namelijk €58,00 opleveren, die volledig van jou is!

Wedtip voor wedden op AFC Ajax - Vitesse

Vind jij een odd van 1.16 te laag en wil je meer winnen? Dan hebben wij een wedtip voor je die de odd met 2.02 wat hoger maakt. Dit is niet zomaar een tip, hier hebben wij goed onderzoek naar gedaan.

Wij verwachten niet alleen dat Ajax wint, maar ook dat Vitesse er niet in slaagt om de scoren. Jacks schat deze gebeurtenis in op een waarschijnlijkheid van 49,5% en verbindt hier een odd aan van 2.02. Plaats deze bet direct door op het plaatje hieronder te klikken.

Ajax wint van Vitesse en houdt de nul
Speel Bewust | 18+

Even voor de duidelijkheid: Een odd van 2.02 is enorm degelijk. Zeker als je ziet hoe de verdediging in Amsterdam functioneert. Die krijgen vrijwel geen goal tegen. Wat ons betreft is dit dus een meer dan een interessante KNVB Beker weddenschap.

Ajax - Vitesse op tv kijken

Wedstrijden uit de Nederlandse beker worden uitgezonden bij ESPN. Je kunt wedden op Ajax - Vitesse en de wedstrijd op tv kijken op het kanaal ESPN 2. Deze zender valt onder het pakket ESPN Compleet, dat door sommige providers gratis is bij een internet + televisie abonnement. Zit jij op dit moment bij een aanbieder waar je hiervoor moet betalen?

Tijd om over te stappen. Bekijk de beste ESPN aanbiedingen en schrap deze kosten vandaag nog. Geen dank.