Win 5.75 keer je inzet als Manchester United, Juventus en Lazio winnen!

Donderdag mogen er weer een aantal topploegen aan de bak in de Europese topcompetities. Zo krijgt Ten Hag kans zich te revancheren tegen Aston Villa en wachten Juventus en Lazio op papier makkelijke wedstrijden in de Serie A. Als Manchester United, Juventus en Lazio donderdag allemaaal winnen, pak je 5.75 keer je inleg!

Erik ten Hag, manager van Manchester United
© PROSHOTS | 10-11-2022 07:00

Manchester United aast op revanche

Manchester United ging afgelopen weekend in de Premier League pijnlijk met 3-1 onderuit tegen Aston Villa. Daarmee leden de Red Devils hun eerste nederlaag in 23 jaar op Villa Park. Donderdag staan beide ploegen wederom tegenover elkaar, dit keer voor de League Cup. Slagen de manschappen van Erik ten Hag er donderdag wel in Villa te verslaan en door te stromen in het bekertoernooi?

Veilig en betrouwbaar

Juventus op bezoek bij ploeg die acht keer op rij verloor

Na een dramatische seizoenstart heeft Juventus de weg omhoog gevonden in de Serie A. De zege op Inter van afgelopen weekend (2-0) betekende de vierde competitiezege op rij voor de ploeg van Allegri. Donderdag gaat de Oude Dame op bezoek bij hekkensluiter Hellas Verona, dat hun laatste acht (!) wedstrijden allemaal verloor en pas vijf punten bij elkaar sprokkelde.

Lazio heeft vleugels na zege op AS Roma

Lazio wacht een thuiswedstrijd tegen nummer vijftien Monza. De Romeinen, die in de Europa League-poule met Feyenoord tweede werden, zijn op papier veruit favoriet voor de zege. Daarnaast zal de zege op aardsrivaal AS Roma van afgelopen weekend zal de ploeg van Sarri vleugels hebben gegeven. Blijft nummer drie Lazio in het spoor van AC Milan en Napoli?

5.75 keer je inzet

Een combinatie van deze weddenschappen levert een mooie odd op bij Jack’s. Winnen Manchester United, Juventus en Lazio donderdag allemaal, dan pak je via de Jack’s Special 5.75 keer je inzet! Je vindt de Jack’s Specials onder het menu ‘Sports’, waarna je via ‘Voetbal Populair’ helemaal rechts ‘Jack’s Specials’ ziet.