Win bijna dertien keer je inzet met deze wedcombo buitenlands voetbal!

Zondag staan er weer heel veel wedstrijden op het programma in het buitenland. Zo verdedigt Union Berlion haar koppositie tegen Borussia Mönchengladbach, speelt Real Madrid tegen Girona en neemt Lazio het op tegen Salernitana. Wij hebben wedcombo samengesteld waar je liefst 12.9 keer je inzet kan terugverdienen! 

Sheraldo Becker, aanvaller van Union Berlin
© PROSHOTS | 29-10-2022 20:00

Union Berlin – Borussia Mönchengladbach: Union Berlin wint (2.10)

Union Berlin is na elf speelrondes nog altijd de verrassende koploper van de Bundesliga. Tegenstander Borussia Mönchengladbach is gewaarschuwd, want Union is in eigen huis nog altijd ongeslagen. Zo hield het Bayern München knap op 1-1 en werd Borussia Dortmund zelfs met 2-0 aan de kant gezet. Blijven de drie punten zondag opnieuw in Berlijn?

Real Madrid – Girona: Valverde scoort (2.375)

De topscorer van Real Madrid is niet Benzema, Rodrygo of Vinicius, maar Fredrico Valverde. De Uruguayaan was in de laatste drie wedstrijden voor de Koninklijke telkens trefzeker en staat nu op zes goals in La Liga. Zondagmiddag komt met Girona de nummer achttien van de competitie op bezoek in het Bernabeu. Weet Valverde voor zijn vierde opeenvolgende wedstrijd het net te vinden?

Lazio – Salernitana: Lazio wint en houdt de nul (2.60)

De defensie van Lazio staat als een huis. De nummer drie van de Serie A incasseerde dit seizoen pas vijf goals en kreeg sinds 3 september (!) geen doelpunt meer tegen in de nationale competitie. Zondag speelt Le Aquile tegen Salernitana, de nummer elf van de competitie. Lukt het Lazio opnieuw het doel schoon te houden en ook nog eens te winnen?

Wedcombo 30-10