Wedden op Voetbal: Real Madrid vs. PSG Champions League Voorspelling

Aanstaande woensdag, 9 maart, staat in de Champions League de wedstrijd tussen het Spaanse Real Madrid en de Franse titanen PSG op het programma. Er is geen duidelijk favoriet bij de bookmakers wanneer je de verschillende odds vergelijkt. Het algoritme van Voetbal Vandaag heeft een voorspelling klaar staan voor de wedstrijd en het geeft Los Blancos een veel grotere kans om te winnen dan de odds weergeven. Dus als jij denkt dat ze de wedstrijd gaan winnen, dan is dit het moment om je weddenschap te plaatsen!

Wedden op Voetbal Real Madrid vs. PSG Champions League Voorspelling
© VoetbalVandaag Images | 06-03-2022 15:15

Kansen en odds Real Madrid vs PSG

De beste odds voor winst van Real Madrid zien we op dit moment bij Jacks. Met een quotering van 2.60 concluderen we dat dit overeen komt met 38.5% dat de thuisploeg zegeviert. Vergelijk dit eens met de 2.65 odds die Holland Casino geeft bij winst van PSG, wat gelijk staat aan 37.7%. Dat het volgens de bookmakers gelijk op gaat is dan wat je noemt een 'understatement'.

Volgens ons algoritme liggen de verhoudingen echter een heel stuk anders. De bot van Voetbal Vandaag berekend een kans van 48.9% voor winst van Real Madrid. Met deze berekening zouden de odds slecht 2.04 zijn. Wedden op winst van de Spaanse ploeg is volgens ons een hele interessante optie.

Kans op een gelijk spel

Als de twee ploegen zo aan elkaar gewaagd zijn lijkt een gelijk spel voor de hand te liggen. Kijken daarom ook nog even naar de beste odds voor die optie. Zou de wedstrijd namelijk een gelijke eindstand kennen is het bookmaker Bet365 waar je met 3.75 de hoogste odds krijgt. Rekenen we dat terug komen we uit op een kans van 26.7%, ongeveer 1 op 4.

Odds vergelijken van Real Madrid tegen paris saint germain
Odds vergelijken

Real Madrid en Paris Saint-Germain onderling resultaat

De laatste keer dat de twee ploegen in Spanje tegenover elkaar stonden was in november van 2019. Real Madrid stond na 80 minuten met twee doelpunten van Benzema aan de leiding. Drie minuten stonden er twee doelpunten van PSG op het scorebord, wat een eindstand van 2 - 2 opleverde. Ook toen waren de ploegen dus aan elkaar gewaagd.

Twee weken geleden was het de Franse ploeg die in Parijs, ondanks een gemiste penalty van Messi wist te winnen. De rappe Mbappe maakte in de 94ste minuut het enige en winnende doelpunt van de Champions League wedstrijd.

Deze keer is het in Madrid, dus de thuisploeg is volgens ons algoritme favoriet. Als je denkt dat Real revanche zal nemen voor de eerdere wedstrijd en wint, dan raden we je aan een weddenschap te plaatsen op 'Real Madrid'. Met kansen van 2.60 bij Jacks.

Nu je weet wat ons algoritme voorspelt en welke weddenschappen goede odds hebben, is het aan jou om je keuze te maken! Plaats nu je weddenschap en misschien vier je dinsdag feest...!

Gerelateerd: Hoe maak je wedden op voetbal winstgevend