PSG, Manchester City en Real Madrid in actie: 6.58 keer je inleg met deze wedcombo!

In de Ligue 1, Premier League en La LIga staan zaterdag weer tal van wedstrijden op het programma. PSG ontvangt naaste achtervolger Lens, Manchester City krijgt bezoek van Leicester City en Real Madrid gaat op bezoek bij Cádiz. Met deze combinatie van weddenschappen pak je 6.58 keer je inzet bij Jack's!

Kylian Mbappé, aanvaller van PSG
© PROSHOTS | 14-04-2023 07:00

PSG - Lens: Mbappé scoort (1.94)

Paris Saint Germain zag haar Champions League-droom dit seizoen wederom in een vroeg stadium stranden en dus zijn alle pijlen nu gericht op het winnen van de Ligue 1. De Parijzenaren hebben een voorsprong van zes punten op naaste achtervolger Lens, dat zaterdagavond op bezoek komt in het Parc des Princes. De thuisploeg kan dit seizoen weer rekenen op Kylian Mbappé. De WK-topscorer is nu ook topscorer in de nationale competitie en scoort gemiddeld 0.81 keer per negentig minuten. Is hij tegen Lens opnieuw van waarde met een treffer?

Manchester City - Leicester City: Manchester City wint en houdt de nul (1.96)

Ook voor Manchester City zijn de weken van de waarheid aangebroken. De Citizens begonnen de week goed met een overtuigende 3-0 zege op Bayern München, waardoor het al met 1.5 been in de halve finale van het miljardenbal staat. Nathan Aké hield in die wedstrijd voor de vierde keer in de laatste vijf thuiswedstrijden de nul met zijn ploeg. Houdt de ploeg van Guardiola in de Premier League tegen Leicester opnieuw het doel schoon?

Cádiz - Real Madrid: Benzema scoort (1.73)

Karim Benzema is de laatste weken bijzonder goed op dreef voor Real Madrid. De Franse aanvaller, die het WK miste, scoorde op 2 april een hattrick tegen Valladolid (6-0). Ook een paar dagen later was de Gouden Bal-winnaar op schot. Tegen Barcelona in Camp Nou maakte de goaltjesdief namelijk opnieuw een hattrick, waardoor de finale van de Copa del Rey werd bereikt. Maakt Benzema in La Liga tegen nummer veertien Cádiz opnieuw een goal?

Combinatie weddenschappen levert 6.58 keer je inleg op

Al met al levert een combinatie van deze weddenschappen een fraaie quotering op. Scoren Mbappé en Benzema en wint City en houdt het daarbij de nul, dan pak je 6.58 keer je inleg bij Jack's!

Wedcombo Jack's