Volop buitenlands voetbal: pak bijna 12 keer je inleg met deze wedcombo!

In de buitenlandse competities wordt zaterdag volop gevoetbald. Zo komen onder meer AC Milan, Bayern München en Brentford in actie. Wij hebben een wedcombo voor deze wedstrijden samengesteld waar je tot wel 11.77 keer je inzet kan terugverdienen bij Holland Casino!

Kingsley Coman juicht na zijn goal tegen PSG
© PROSHOTS | 17-02-2023 20:00

Crystal Palace - Brentford: Brentford wint (1.90)

Brentford toonde afgelopen weekend maar weer eens aan dat het een lastige tegenstander is. De nummer acht van de Premier League speelde namelijk knap gelijk op bezoek bij koploper Arsenal. Eerder dit jaar was het ook al te sterk voor Liverpool. Zaterdag gaat Brentford op bezoek bij Crystal Palace, dat dit jaar nog geen één keer wist te winnen. Op een zege van Brentford staat een quotering van 1.90.


Monza - AC Milan: AC Milan wint (2.10)

AC Milan kwam afgelopen dinsdag nog in actie in de achtste finale van de Champions League. In eigen huis rekenden de Milanezen met 1-0 af met Tottenham Hotspur. Zaterdag speelt AC Milan een uitwedstrijd tegen Monza, de nummer tien van de Serie A. Eerder dit seizoen eindigde AC Milan - Monza in 4-1. Gaat I Rossoneri opnieuw met de drie punten aan de haal?

Borussia Mönchengladbach - Bayern München: Bayern München wint en houdt de nul (2.95)

Bayern München boekte afgelopen midweek een knappe zege op bezoek bij PSG in de Champions League. Kingsley Coman, die tegen zijn oude club speelde, was daarin voor de derde keer op rij trefzeker voor Der Rekordmeister. In de Bundesliga neemt Bayern het nu op tegen Gladbach, dat tiende staat. Bayern won de laatste vier wedstrijden. Daarin hielden De Ligt en co drie keer het doel schoon.

Odd van 11.77

Al met al levert een combinatie van deze weddenschappen een mooie quotering op. Winnen Brentford, AC Milan en Bayern München en houdt laatstgenoemde de nul, dan pak je 11.77 keer je inzet.

Pak 11.77 keer je inzet met deze wedcombo