Volop buitenlands voetbal op het programma: prima odds bij Holland Casino!

Deze midweek is er helaas geen Champions-, Europa- of Conference-League, maar toch komt de voetballiefhebber niets tekort. In de Premier League, Primera Divsión en Jupiler Pro League staat er een doordeweekse speelronde op het programma. We zetten een aantal interessante wed-tips voor je op een rij!

Frenkie de Jong, middenvelder van FC Barcelona
© PROSHOTS | 20-10-2022 14:41
  • Tip: Aleksandar Mitrovic maakt een doelpunt (2.43)
  • Tip: FC Barcelona en Villarreal scoren allebei (1.66)
  • Tip: Royal Antwerp wint met minimaal twee doelpunten verschil van Oostende (2.20)

Fulham – Aston Villa: Aleksandar Mitrovic maakt een doelpunt (2.33)

In de Premier League nemen Fulham en Aston Villa het tegen elkaar op. De Londenaren staan momenteel op een twaalfde plek, terwijl de ploeg van Steven Gerrard het moet doen met een twaalfde plaats. Met Mitrovic heeft Fulham een spits in de gelederen die wel weet hoe het is om te scoren. Met name Craven Cottage ligt de Serviër goed: in vier van de laatste vijf thuiswedstrijden kwam hij tot scoren. Op Jack’s krijg je 2.43 voor een doelpunt van de voet van Mitrovic.

FC Barcelona – Villarreal: beide teams maken een doelpunt (1.66)

In de Primera División staat het duel tussen Barcelona en Villarreal op het programma. De Catalanen hebben wat goed te maken, aangezien afgelopen zondag in de Clásico werd verloren van Real Madrid. Dat moet het dan wel doen tegen Villarreal, een ploeg die een goede laatste wedstrijd achter de rug heeft tegen Osasuna (2-0). Arnaut Danjuma kwam in dat duel twee keer tot scoren. Wanneer beide ploegen een doelpunt maken, krijg je daar 1.66 voor terug bij Jack’s.

Royal Antwerp – KV Oostende: Antwerp wint de wedstrijd met minimaal twee doelpunten verschil (2.50)

Mark van Bommel schoot uit de starblokken bij Antwerp, maar heeft nu een wat mindere periode met zijn ploeg. Afgelopen zondag werd er met 3-0 verloren van Standard Luik en dus zullen de Belgen er alles aan willen doen om zich te revancheren. Dan is het fijn om een ploeg te treffen waar het ook niet echt lekker loopt. KV Oostende – de nummer vijftien van de competitie – verloor afgelopen weekend met 1-6 van Union Sint-Gilles. Voor een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil krijg je 2.20 op Jack’s.