Volop buitenlands topvoetbal: 5.85 keer je inzet met deze wedcombo!

De ontknoping van de Europese voetbalcompetities naderen zijn apotheose. In de Premier League komen woensdag onder meer Manchester City en Liverpool in actie, terwijl Memphis in actie komt voor Atlético Madrid. Wij hebben een aantal weddenschappen op een rijtje gezet waarmee je liefst 4.30 keer je inleg pakt bij Holland Casino!

Mohammed Salah van Liverpool
© PROSHOTS | 03-05-2023 07:00

Manchester City - West Ham United: Haaland scoort (1.74)

Manchester City zal met een goed gevoel toewerken naar het treffen met West Ham. De ploeg van Pep Guardiola won vorige week van Arsenal en veroverde daarmee de koppositie in de Premier League. Die stijgende lijn zette het afgelopen weekend door met een 1-2 zege op Fulham. Erling Haaland was in dat duel weer eens trefzeker voor de Citizens. Het betekende zijn zesde goal in de laatste vier competitiewedstrijden. Daarmee scoorde de Noor zijn 34e goal in het Premier League-seizoen, een evenaring van het record van Cole en Shearer.


Liverpool - Fulham: Salah scoort (1.43)

Het Nederlands getinte Liverpool komt woensdag in actie tegen Fulham. De ploeg van Virgil van Dijk en Cody Gakpo won afgelopen weekend in een spectaculaire wedstrijd met 4-3 van Tottenham. The Reds leidden na een kwartier al met 3-0, maar gaven die voorsprong volledig uit handen. Gelukkig voor de ploeg van Klopp maakte Jota in blessuretijd de winnende. Ook Salah was in dat duel trefzeker. De Egyptenaar was in de laatste vijf wedstrijden liefst vier keer trefzeker. Vindt hij tegen Fulham opnieuw het netje?

Atlético Madrid - Cadiz: Atlético Madrid scoort drie of meer doelpunten (2.75)

Ook op de Spaanse velden wordt woensdag gevoetbald. Zo komt Memphis Depay met Atlético Madrid in actie tegen Cadiz. Atléti wervelde afgelopen weekend overtuigend met 2-5 langs Valladolid en is nog vol in de race voor de tweede plaats in La Liga. Het betekende de tweede overtuigende zege op rij nadat eerder al met 3-1 werd afgerekend met Mallorca. Vallen er woensdag opnieuw minstens drie goals van de kant van Atlético Madrid, dan pak je 2.75 keer je inleg.


Gecombineerde odd van 5.85

Al met al levert een combinatie van deze weddenschappen een mooie odd op. Scoren Salah en Haaland en maakt Atlético Madrid minstens drie doelpunten, dan pak je 5.85 keer je inleg bij Jack's.