Voetbal uit de Bundesliga, Serie A en La Liga: pak tien keer je inzet met deze wedcombo!

Woensdag staat er weer een karrevracht aan buitenlands voetbal te wachten. Zo staan er onder meer wedstrijden in de Bundesliga, Serie A en La Liga op het programma. Wij hebben een wedcombo voor je samengesteld waar je 10.7 keer je inzet pakt!   

Christopher Nkunku, aanvaller van RB Leipzig
© PROSHOTS | 09-11-2022 07:00

RB Leipzig – Freiburg: Nkunku scoort (2.20)

In de Bundesliga staat met RB Leipzig – Freiburg staat een heerlijke wedstrijd op het programma. Bij de thuisploeg verkeert Christopher Nkunku de laatste tijd in wereldvorm. De Fransman, die zeer waarschijnlijk meegaat naar het WK, was in zijn laatste vijf wedstrijden telkens trefzeker voor Die Roten Bullen en maakte er afgelopen weekend tegen Hoffenheim zelfs twee. Trekt de goaltjesdief zijn geweldige vorm in aanloop naar Qatar door?


Lecce – Atalanta: Lookman scoort (2.95)

Na een droomstart van het seizoen is Atalanta de laatste weken in wat zwaarder vaarwater beland in de Serie A. De ploeg van Koopmeiners, De Roon en Hateboer ging in eigen huis tegen Napoli voor de tweede keer in twee weken onderuit en het gat met de koploper is inmiddels opgelopen tot acht punten. Iemand die de laatste weken persoonlijk in goede vorm steekt is Adamola Lookman. De aanvaller is verantwoordelijk voor vijf van de laatste zeven Atalanta-goals. Is het tegen Lecce opnieuw raak voor de Nigeriaan?


Almeria – Getafe: Getafe wint of speelt gelijk (1.65)

Met Almeria en Getafe staan de nummer vijftien en dertien van La Liga tegenover elkaar. Wie naar de recente resultaten van Getafe kijkt, ziet een opvallende trend. De bezoekers speelden vier van hun laatste vijf wedstrijden gelijk. Boekt Getafe tegen Almeria opnieuw een resultaat door gelijk te spelen of te winnen?

Wedcombo 9-11