Trekt PSV met Veerman en Gakpo de lijn door tegen het wisselvallige Utrecht? Jack's heeft weer hoge odds in petto!

Zondagmiddag staat er met PSV tegen FC Utrecht een mooi affiche op het programma in de Eredivisie. De Eindhovenaren hopen de lijn van de afgelopen weken door te trekken tegen de wisselvallige Domstedelingen. Bij Jack’s staan weer mooie odds voor je klaar!

Veerman PSV Europa League
© PROSHOTS | 16-10-2022 10:00
  • Tip: Joey Veerman maakt een doelpunt (3.05)
  • Tip: Cody Gakpo geeft een assist (2.10)
  • Tip: PSV wint met minimaal twee doelpunten verschil (1.94)

Veerman en Gakpo trekken de kar

Afgelopen donderdagavond speelde PSV een goede wedstrijd in de Europa League tegen FC Zürich. De uitblinker van die wedstrijd was met afstand Joey Veerman. De Volendammer stond in een wat meer aanvallende rol, een positie die hij eerder dit seizoen nog verguisde. Toch lijkt de nummer tien positie hem steeds meer te liggen. Veerman was tegen de Zwitsers namelijk goed voor twee doelpunten. Op Jack’s krijg je 3.05 voor een doelpunt van zijn voet.

De andere kartrekker is Cody Gakpo. De gelegenheidsaanvoerder van de Eindhovenaren heeft een bizar rendement dat in de buurt komt bij dat van Manchester City-topspits Erling Haaland. Waar de ‘Eintovenaar’ geregeld het doel weet te vinden, valt hij nog op met een ander aspect in zijn spel. De corners en voorzetten die hij geeft zijn van een ander niveau. Voor een assist van Gakpo krijg je 2.10 bij de bookmaker.

Veilig en betrouwbaar

PSV raakt steeds meer in vorm

De mannen van Ruud van Nistelrooij begonnen nog moeizaam aan het seizoen, maar de toch goede resultaten gaan steeds meer gepaard met goed spel. Dat geldt in mindere mate ook voor Utrecht, maar naar verwachting is de ploeg van Henk Fraser nog niet in staat om te verrassen in het Philips Stadion. Voor een overwinning van PSV met minimaal twee doelpunten verschil krijg je 1.94 op Jack’s.