Schieten Benzema en Salah weer met scherp? Odds tot 5.50 keer je inzet!

Woensdag staan er liefst zes wedstrijden op het programma in de Premier League en ook in La Liga wordt er gevoetbald. Eist Salah na zijn hoofdrol tegen Manchester City opnieuw een hoofdrol op? En heeft de Gouden Bal-winst Benzema vleugels gegeven? Bekijk hier een aantal interessante odds van Holland Casino!

Karim Benzema, spits van Real Madrid
© PROSHOTS | 19-10-2022 07:00

Elche – Real Madrid: Benzema scoort en wint (1.70)

Karim Benzema had vorig seizoen met vijftien doelpunten een enorm aandeel in de Champions League-zege van Real Madrid. Een grote verrassing was het dan ook niet dat de Fransman afgelopen maandag met de Gouden Bal naar huis ging. Is de 34-jarige spits twee dagen na het winnen van de prestigieuze prijs meteen weer belangrijk voor zijn ploeg? Op een goal van Benzema en een Madrileense zege staat een odd van 1.70.


Liverpool – West Ham United: Salah scoort (1.93)

Liverpool was afgelopen knap de baas over Manchester City en klimt langzaam maar zeker weer omhoog in de Premier League. Mohammed Salah was in die zege weer eens van grote waarde voor The Reds. De Egyptenaar maakte eerder in de week al de snelste Champions League-hattrick ooit: hij maakte in zes minuten drie goals. Weet hij tegen West Ham zijn vijfde goal in drie wedstrijden te maken, dan pak je 1.93 keer je inzet. Op twee of meer goals van Salah staat een quotering van 5.50.

Brentford – Chelsea: Toney scoort (2.95) 

Ivan Toney heeft laten zien een echte doelpuntenmachine te zijn. De Engelsman scoorde drie goals in zijn laatste twee wedstrijden voor de Engelse promovendus en staat alweer op acht doelpunten in de Premier League. Die goede prestaties leverden Toney in de vorige interlandperiode een oproep van Gareth Southgate. Slaagt Toney er tegen Chelsea weer in te scoren, dan win je 2.95 keer je inleg terug.