Mitrovic, Osimhen en Nkunku op schot? Lekkere odds bij Holland Casino!

De bal gaat zaterdag weer volop rollen op de internationale voetbalvelden. Zo staan er in de Premier League liefst acht wedstrijden op de rol en worden er in de Bundesliga ook vijf wedstrijden afgewerkt. Is het dit weekend weer raak voor Mitrovic, Osimhen en Nkunku? Check deze fraaie odds!

Victor Osimhen, spits van Napoli
© PROSHOTS | 28-10-2022 20:00

Fulham – Everton: Aleksandar Mitrovic scoort (2.00)

Fulham verkeert in goede vorm. De Londenaren pakten zeven punten uit de laatste drie wedstrijden en staan op een knappe zevende plaats in de Premier League. Die positie heeft het mede te danken aan clubtopscorere Aleksandar Mitrovic. De Serviër was de laatste drie wedstrijden trefzeker en staat nu op negen doelpunten in elf wedstrijden. Daarmee moet de 28-jarige spits alleen Kane en Haaland voor zich dulden op de topscorersranglijst. Prikt hij er tegen Everton opnieuw één in, dan pak je 2 keer je inzet. Scoort en wint Mitrovic, dan zie je je inzet liefst 2.80 keer terug.

RB Leipzig – Bayer Leverkussen: Nkunku scoort (2.25)

Met liefst 35 goals en 20 assists in 52 wedstrijden speelde Christopher Nkunku zich afgelopen seizoen in de kijker van verschillende Europese topploegen. Toch bleef Fransman RB Leipzig trouw, sterker nog: hij verlengde zijn contract tot medio 2026. Ook dit seizoen verkeert de Fransman in bloedvorm. Nkunku scoorde vier goals in zijn laatste vier wedstrijden en staat daarmee op acht goals in de Bundesliga. Daarmee is de 24-jarige aanvaller gedeeld topscorer van de competitie. Is het tegen Bayer Leverkussen opnieuw raak voor Nkunku, dan zie je 2.25 keer je inzet terug.

Napoli – Sassuolo: Victor Osimhen scoort en wint (1.95)

Napoli beleeft een droomseizoen. De koploper van de Serie A is na elf speelrondes nog ongeslagen en in de Champions League-poule met Ajax, Liverpool en Rangers grepen ze de volle buit. Spits Victor Osimhen is weer helemaal hersteld van zijn blessure en bezegelde zijn comeback tot nu toe door iedere wedstrijd te scoren. Met name Osimhens goal van afgelopen weekend was belangrijk: hij kroonde zich tegen AS Roma in de slotfase tot matchwinner. Op een goal van Osimhen in combinatie met een zege van Napoli staat een quotering van 1.95.