Kudus tegenover Antony in WK-voorbereiding: pak tot zeven keer je inleg!

Ter voorbereiding op het WK Voetbal staan vanavond Brazilië en Ghana tegenover elkaar in Le Havre. De vriendschappelijke wedstrijd betekent een weerzien van voormalig ploeggenoten Antony en Kudus. Als laatstgenoemde voor zijn zesde wedstrijd op rij trefzeker is, pak je liefst zeven keer je inzet bij Holland Casino!

Kudus, speler van Ajax en Ghana
© PROSHOTS | 23-09-2022 08:00
  • Tip: Antony scoort (3.10)
  • Tip: Kudus scoort (7.00)
  • Tip: Brazilië scoort vier of meer doelpunten (3.70)

Brazilië scoorde twintig keer in laatste vijf duels

Brazilië wist zich zonder moeite te plaatsen voor het WK in Qatar. De ploeg van Tite bleef met veertien zeges en drie gelijke spelen ongeslagen in de kwalificatiereeks en werd daarmee eerste in Zuid-Amerika. De laatste wedstrijden werd er tegen Paraguay, Chili, Bolivia en Zuid-Korea telkens vier keer of meer gescoord. Alleen tegen Japan werd een magere zege geboekt (0-1). Op vier of meer Braziliaanse goals tegen Ghana staat een odd van 3.70.


 

Oud-Ajacied Antony had met twee treffers aandeel in de Braziliaanse plaatsing voor het WK. De aanvaller kon in zijn laatste twee interlands op een basisplaats rekenen en zal tegen Ghana naar alle waarschijnlijkheid weer starten. Op een treffer van de aanvaller van Manchester United staat een odd van 3.10.

Ideal bonus krijg € 50

Kudus al vijf wedstrijden op rij trefzeker

Mohammed Kudus zal zich met een lekker gevoel melden bij Ghana. De van origine middenvelder werd de laatste wedstrijden door Ajax gebruikt als spits en die rol voerde hij met verve uit. De Ghanees vond in elk van die duels het doel en maakte er tegen Heerenveen zelfs twee. Als hij vrijdag weer het netje laat bollen, verdien je zeven keer je inleg terug!