Kraker Manchester City - Liverpool in de League Cup: pak tot 4.33 keer je inzet!

Met de schitterende WK-finale nog vers op het netvlies, is het alweer tijd voor de volgende kraker. Donderdag staan Manchester City en Liverpool namelijk tegenover elkaar in de achtste finale van de League Cup. Ondanks dat vele supersterren vanwege hun WK-verplichtingen nog genieten van hun welverdiende vakantie belooft het een fraai affiche te worden. Zet in op Manchester City - Liverpool en pak tot 4.33 keer je inleg!

Erling Haaland, spits van Manchester City
© PROSHOTS | 22-12-2022 07:00
  • Tip: Liverpool wint (3.85)
  • Tip: Salah scoort (2.85)
  • Tip: Haaland scoort (1.727)
  • Tip: Haaland scoort minstens twee keer (4.33)

Selectie City flink uitgedund door WK

Omdat het WK nog maar net is afgelopen, kunnen beide ploegen nog niet over hun voltallige selectie beschikken. Zo reisden er van Manchester City liefst zestien spelers naar Qatar. Liverpool treft het wat dat betreft veel beter: The Reds hoefden maar zeven spelers af te staan voor het wereldkampioenschap. Daarbij komt dat supersterren als Haaland (City), Salah en Firmino (Liverpool) niet actief waren op het WK. Zij zijn donderdag dus gewoon van de partij. Door hun vroege uitschakeling zijn spelers als De Bruyne (België) en Gündogan (Duitsland) door hun vroege uitschakeling ook alweer teruggekeerd zijn bij de club.

Gezien het feit dat Liverpool veel minder spelers mist dan Manchester City, geven wij de wedtip mee om in te zetten op een overwinning van Liverpool. Een zege van de ploeg van Klopp levert je een uitbetaling van 3.85 keer je inzet op.

Odd van 2.85 op goal Salah

Mohammed Salah is dit seizoen weer lekker op dreef. De Egyptenaar was in 21 wedstrijden goed voor 14 goals en 5 assists. Daarmee is de rappe aanvaller gemiddeld bijna elk duel direct betrokken bij een doelpunt. Daarnaast heeft Salah door het mislopen van het WK de afgelopen vijf weken zijn batterij volledig kunnen opladen. Is het tegen City weer raak voor Salah, dan pak je 2.85 keer je inleg.

Tot 4.33 keer je inleg voor goals Haaland

Er staat dit seizoen geen maat op Eerling Haaland. De Noor, die geen moment aanpassingsproblemen heeft gehad in Engeland, rijgt de goals aaneen. Zo scoorde Haaland al 29 keer in 24 wedstrijden. Is het tegen Liverpool weer raak voor de beresterke aanvaller? Op een goal van de spits staat een odd van 1.727. Maakt hij er twee of meer, iets wat hem in de Premier League al vijf keer lukte, dan pak je 4.33 keer je inleg.