Juventus, Eintracht Frankfurt en Genk in actie: dik elf keer je inzet!

Zondag staan in de buitenlandse topcompetities de laatste clubwedstrijden van 2022 op het programma. Onder meer Juventus – Lazio, Mainz – Eintracht Frankfurt en Anderlecht – Genk worden afgewerkt. Met deze wedcombo pak je 11.94 keer je inzet!

Arek Milik (Juventus)
© PROSHOTS | 12-11-2022 20:00

Juventus – Lazio: Juventus wint (1.95)

In de Serie A staat met Atalanta – Inter zondag een heerlijke wedstrijd op het programma. Maar ook de wedstrijd Juventus – Lazio is er één om naar uit te kijken. De Oude Dame is dit seizoen nog ongeslagen in eigen huis en wist de laatste vijf wedstrijden allemaal te winnen. Daarbij hield de ploeg van Allegri ook nog eens telkens het doel schoon. Pakt Juve zondag tegen Lazio opnieuw de volle buit?

Free Bet tot €100!

Mainz 05 – Eintracht Frankfurt (2.45)

De spanning in de top van de Bundesliga is na veertien wedstrijden nog altijd hoog. Bayern München is koploper, maar wordt nauw gevolgd door vijf ploegen. Eén daarvan is Eintracht Frankfurt, dat vier van de laatste vijf wedstrijden won in de Duitse competitie. Zondag speelt het tegen Mainz, dat de afgelopen drie wedstrijden verloor. Trekt Frankfurt aan het langste eind?

Anderlecht – KRC Genk: Genk wint (2.60)

KRC Genk is dit seizoen superieur in de Belgische Jupiler Pro League. De mijnploeg verloor in veertien wedstrijden pas één keer en staat liefst negen punten los van nummer twee Royal Antwerp. Ook op basis van doelsaldo is Genk de sterkste van België. Zondag gaat het op bezoek bij Anderlecht, dat teleurstellende elfde staat en slechts één van de laatste vier wedstrijden won. Houdt Genk hun voorsprong van negen punten in stand?

Wedcombo 13-11