Giménez en Álvarez tegen Haïti: pak 3.45 keer je inzet!

Mexico neemt het in de nacht van donderdag op vrijdag op tegen Haïti. De ploeg van Eredivisie-spelers Giménez, Álvarez en Sanchez waren in hun openingsduel veel te sterk voor Honduras en hopen nu een volgende stap te zetten richting de knock-outfase van de Gold Cup. Bookmaker JACKS.NL heeft weer een aantal fraaie quoteringen in huis voor Mexico - Haïti!

Santiago Gimenez, spits van Feyenoord en Mexico
© PROSHOTS | 29-06-2023 08:00
  • Tip: Mexico wint en maakt drie of meer doelpunten (2.23)
  • Tip: Romo scoort (3.45)
  • Tip: Giménez scoort (1.95)

Mexico krijgt favorietenrol toebedeeld

Mexico - Haïti betekent een ontmoeting tussen de nummer vijftien en 95 van de FIFA-wereldranglijst. Beide ploegen begon goed aan hun Gold Cup-campagne. Haïti wist in de slotsecondes met 2-1 te winnen van Qatar, terwijl Mexico een stuk overtuigender bleek. De Noord-Amerikanen wonnen namelijk met 4-0 van Honduras. Vrijdag krijgt Mexico opnieuw de favorietenrol toebedeeld van JACKS.NL. Slaagt El Tricolor erin die status waar te maken? Op een zege van Mexico staat een odd van 1.28. Maakt het daarbij minstens drie goals, dan pak je 2.23 keer je inleg!

Veilig en betrouwbaar

Bijna twee keer je inzet voor goal Giménez

Santiago Giménez schoot in de Eredivisie in 2023 de ene na de andere bal tegen de touwen en had daarmee een groot aandeel in het kampioenschap van Feyenoord. De goalgetter was in de openingswedstrijd van Mexico op de Gold Cup opnieuw dichtbij een doelpunt, maar hij zag zijn inzet afgekeurd worden voor buitenspel. Weet hij dit keer wel te scoren voor Mexico, dan pak je 1.95 keer je inleg.

Bij de 4-0 zege op Honduras was een belangrijke rol weggelegd voor Luis Romo. De 28-jarige middenvelder was in de eerste minuut al trefzeker en twintig minuten later deed hij dat dunnetjes over. Lukt het Romo vrijdagnacht opnieuw te scoren? Op een goal van Romo staat een odd van liefst 3.45!

Mexico - Haïti live op tv

De wedstrijden in de Gold Cup worden live uitgezonden op ESPN. Mexico - Haïti begint vrijdag 30 juni om 04:00 uur en wordt live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. Bekijk het volledige programma met voetbalwedstrijden op onze pagina Voetbal op TV.