Fraaie welkomstactie Jack's: voorspel de winnaar van El Clásico en pak 50 keer je inleg!

Zondag staat met Barcelona - Real Madrid de gedroomde finale van de Spaanse Supercup op het programma. Om dit affiche nog een stukje mooier te maken heeft Jack's een leuke promotie voor nieuwe spelers: voorspel de juiste winnaar van El Clásico en pak 50 keer je inleg!

Karim Benzema (Real Madrid) en Robert Lewandowski (FC Barcelona)
© PROSHOTS | 14-01-2023 12:00

Deze week vindt de strijd om de Spaanse Super Copa plaats in Saoedi-Arabië. Afgelopen midweek werden de halve finales afgewerkt. Daarin was Real Madrid te sterk voor Valencia, en Barcelona rekende in een strafschoppenserie af met Real Betis. Daarmee staat de voetballiefhebber zondag om 20:00 uur een heerlijke finale te wachten.

Daarom pakt Jack's uit met een hele mooie welkomstactie. Als je de juiste winnaar van Barcelona - Real Madrid voorspelt, win je namelijk 50 keer je inleg! Ga je voor een overwinning van Memphis en Frenkie of leg je je vertrouwen in het Real van Benzema en Modric?

50 keer je inzet voor juiste voorspelling Real Madrid - Barcelona

Meedoen

  1. Maak een account aan bij Jack's
  2. Stort minimaal €10 op je account en claim je bonus
  3. Zet in op Barcelona of Real Madrid (let op: je kunt maximaal €1 inzetten)

Bonusvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze actie dien je 24 jaar of ouder te zijn en een account te hebben aangemaakt na vrijdag 13 januari 12:00 uur. Ga voor alle bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.