Degradatiekraker in de Eredivisie en volledige KKD-speelronde: pak vijftien keer je inzet!

Vrijdag gaat de bal weer volop rollen op de Nederlandse velden. In de Eredivisie staat de degradatiekraker Emmen – Volendam op het programma, terwijl er in de Keuken Kampioen Divisie ook een volledige speelronde op de rol staat. Met deze wedcombo pak je bij Holland Casino ruim vijftien keer je inzet!

Carel Eiting, middenvelder van FC Volendam
© PROSHOTS | 14-10-2022 08:00

FC Emmen – FC Volendam: Ole Romeny scoort (2.80)

De tiende speelronde van de Eredivisie begint met een degradatiekraker tussen FC Emmen en FC Volendam, die respectievelijk zeventiende en achttiende staan in de competitie. Beide ploegen wonnen dit seizoen pas één keer en kunnen een overwinning goed gebruiken. Bij FC Emmen moet Ole Romeny de ploeg met zijn doelpunten uit de degradatiezone trekken: hij scoorde dit seizoen liefst vier van de zeven goals voor de ploeg van Lukkien. Is de 22-jarige spits vrijdag opnieuw trefzeker aan de Oude Meerdijk?

PEC Zwolle – Heracles: Er vallen drie of meer doelpunten (1.65)

Met PEC Zwolle en Heracles staan vrijdag de nummers één en twee van de Keuken Kampioen Divisie tegenover elkaar. Lange tijd had PEC de beste papieren voor het winnen van de eerste periodetitel, maar door de wisselende resultaten van de afgelopen weken was het Heracles die het eerste ticket voor de play-offs bemachtigde. Het duel tussen de twee Eredivisie-degradanten is ook een ontmoeting tussen de twee meest scorende ploegen van de Keuken Kampioen Divisie. Vallen er vrijdag minstens drie goals in Zwolle?

Telstar – Roda JC: Dylan Vente scoort (2.15)

Dylan Vente is dit seizoen niet te stoppen. De spits van Roda JC staat na tien wedstrijden al op tien doelpunten en kroonde zich daarmee tot topscorer van de eerste periode. Ook afgelopen wedstrijd tegen VVV (4-1) was het twee keer raak voor de oud-Feyenoorder. Lukt het Vente in Velsen opnieuw het netje te laten bollen?

FC Eindhoven – Top Oss: FC Eindhoven wint (1.571)

FC Eindhoven is samen met koploper Heracles de enige ploeg die dit seizoen pas één keer verloor. Vrijdag gaat de ploeg van Rob Penders op bezoek bij Top Oss, dat slechts vier punten pakte uit de laatste vijf duels en de 16e plaats in de KKD bezet. Slaagt Eindhoven erin te winnen van hun provinciegenoot?

Wedcombo Eredivisie + Keuken Kampioen Divisie