City en PSG hervatten competitie: odds tot 4.30 keer je inleg!

Woensdag komen grootmachten Manchester City en PSG weer in actie in de clubcompetitie. De Citizens gaan op bezoek bij Leeds United, terwijl PSG het in eigen huis opneemt tegen Strasbourg. Zet in en pak tot 4.30 keer je inleg bij Jack's!

Erling Haaland en Kevin de Bruyne (Manchester City)
© PROSHOTS | 28-12-2022 11:14
  • Rodrigo scoort (4.30)
  • Kevin de Bruyne geeft een assist (2.25)
  • Mbappé scoort (1.50)
  • Neymar scoort (1.81)

De Bruyne en Rodrigo zijn on fire

Manchester City hervatte het clubvoetbal vorige week al met een wedstrijd tegen Liverpool. De ploeg van Guardiola was na 90 minuten met 3-2 te sterk voor The Reds. Kevin de Bruyne had met twee assists een groot aandeel in die zege. Levert de Belgische smaakmaker woensdag weer een assist, dan pak je 2.25 keer je inleg. Tegenstander Leeds United heeft met Rodrigo iemand in huis die wel weet hoe het is om een goal te maken. De Spanjaard scoorde in de laatste vijf wedstrijden drie keer. Drie daarvan vielen tegen topclubs Liverpool (1) en Spurs (2). Als hij woensdag weer scoort, pak je 4.30 keer je inzet.

Neymar en Mbappé na WK weer razendsnel terug bij PSG

PSG sluit 2022 af met een thuiswedstrijd tegen Strasbourg, dat negentiende staat in de Ligue 1. De Parijzenaren kunnen nog niet beschikken over Messi, die na het behalen van de wereldtitel met Argentinië nog even vrij heeft. De andere twee sterspelers, Mbappé en Neymar, trainen al wel weer volop mee bij PSG. Zijn zij woensdag meteen doeltreffend, dan pak je respectievelijk 1.50 (Mbappé) en 1.81 keer (Neymar) je inleg!