Chelsea, Real Madrid en Inter jagen op driepunter: pak tot 3.75 keer je inzet!

Zaterdag gaat de bal weer rollen op de buitenlandse velden. Zo staan in Engeland Chelsea en Manchester United tegenover elkaar, ontvangt Benzema’s Real Madrid Sevilla en gaan De Vrij en Dumfries met Inter op bezoek bij Fiorentina. Wij zetten een aantal interessante odds voor je op een rij!

Denzel Dumfries, verdediger van Inter Milan
© PROSHOTS | 21-10-2022 21:00

Chelsea – Manchester United: Chelsea wint en houdt de nul (3.75)

Drie dagen na de topper tegen Tottenham Hotspur wacht Ten Hag’s Manchester United zaterdag een nieuwe grote uitdaging in de Premier League. Hij gaat met The Red Devils op bezoek bij Chelsea, dat het de laatste weken uitstekend doet. De Londenaren incasseerden in de laatste vijf wedstrijden geen enkele tegengoal en wonnen twee keer overtuigend van AC Milan (3-0 en 0-2). Houden de Blues zaterdag opnieuw het doel schoon en winnen ze ook nog eens, dan pak je 3.75 keer je inzet!


Real Madrid – Sevilla: Benzema scoort en wint (1.833)

Real Madrid is dit seizoen nog altijd ongeslagen in La Liga. De Koninklijke was vorige week in El Clasico met 3-1 te sterk voor FC Barcelona en afgelopen weekend werd er overtuigend afgerekend met Elche. In beide wedstrijden was Gouden Bal-winnaar Karim Benzema trefzeker. Slaagt de Franse spits er zaterdag opnieuw in te scoren? Op een doelpunt en overwinning van de goaltjesdief staat een quotering van 1.833.


Fiorentina – Inter: Inter wint (2.10)

In de Serie A staat de clash tussen Fiorentina en Inter Milan op het programma. De thuisploeg wonnen in de laatste vijf competitiewedstrijden slechts één keer en zijn afgezakt naar de dertiende plaats in de competitie. Zaterdag treft het met Inter een ploeg in vorm: de ploeg van Dumfries en De Vrij wonnen de laatste twee competitiewedstrijden en boekten in de Champions League knappe resultaten tegen FC Barcelona (1-0 en 3-3). Als Inter opnieuw wint, verdien je 2.10 keer je inleg terug.