Check de interessante odds van Jack's voor deze wedstrijden!

De aankomende midweek staat er weer een volledige speelronde op het programma in de Europese competities, maar voordat het zover is, wordt er maandag nog gespeeld op de buitenlandse velden. Bekijk onze wedtips voor de Premier League, La Liga en Serie A!

West Ham United viert een goal
© PROSHOTS | 24-10-2022 11:52

West Ham United – Bournemouth: Er vallen minder dan drie doelpunten (1.87)

Met West Ham United en Bournemouth staan er maandag twee ploegen tegenover elkaar die maar moeilijk het net vinden in de Premier League. De thuisploeg scoort dit seizoen gemiddeld slechts 0.82 keer per wedstrijd en ook Bournemouth komt met een moyenne van 0.91 niet boven de 1 uit. Wordt het maandag een doelpuntarme ontmoeting? Als er minder dan drie goals vallen, pak je 1.87 keer je inleg bij Jack’s.

FREE BET TOT €100

Celta de Vigo – Getafe: Iago Aspas scoort (1.833)

Na een goede start van het seizoen, gaat het de laatste weken stukken minder met Celta de Vigo. De nummer zestien van La Liga verloor vier van de laatste vijf wedstrijden en moet weer naar de degradatiestreep kijken. Lichtpuntje bij de Spaanse ploeg is Iago Aspas. De achttienvoudig international scoorde dit seizoen zes keer en leverde één assist. Lukt het hem tegen concurrent Getafe opnieuw te scoren, dan win je 1.833 keer je inzet!

Sassuolo – Hellas Verona: Sassuolo wint (2.05)

De elfde speelronde van de Serie A wordt afgesloten met het affiche Sassuolo – Hellas Verona. Sassuolo beleeft een bijzonder constant seizoen: de nummer twaalf van de competitie won drie keer, speelde drie keer gelijk en verloor vier keer. Tegenstander Hellas Verona overlegt wat mindere statistieken. Door vijf opeenvolgende nederlagen is de ploeg afgezakt naar de achttiende plek in Italië. Dompelt Sassuolo Hellas Verona nog dieper in de problemen? Op een zege van groen-zwarten staat een odd van 2.05.