Asensio opnieuw belangrijk voor Real Madrid? Pak tot 6.25 keer je inzet!

In La Liga neemt Real Madrid het dinsdag in een uitwedstrijd op tegen Girona. Marco Asensio toont zich dit seizoen van grote waarde voor de Madrilenen. Doet hij dat dinsdag opnieuw, dan pak je tot wel 6.25 keer je inleg bij JACKS.NL! Daarnaast geven we je nog een wedtip mee voor Aston Villa - Fulham in de Premier League.

Marco Asensio, speler van Real Madrid
© PROSHOTS | 25-04-2023 07:00

Girona - Real Madrid: Asensio scoort (3.00)

Marco Asensio is in 2023 lekker op stoom voor Real Madrid. De Spaanse aanvaller was dit kalenderjaar namelijk al acht keer trefzeker. Daarmee is hij de meest productieve Spanjaard in de top vijf competities. Ook afgelopen weekend in La Liga was het raak voor Asensio. Thuis tegen Celta opende hij de score, waarna hij in de tweede helft ook nog de assist op de 2-0 verzorgde. Is hij tegen Girona opnieuw verantwoordelijk voor de openingstreffer, dan pak je liefst 6.25 keer je inzet. Zet je in op dat hij überhaupt scoort, dan staat daar een quotering van 3.00 op.

Aston Villa - Fulham: Aston Villa wint (1.76)

Aston Villa beleeft een bijzonder seizoen. De ploeg uit Birmingham bivakkeerde voor de winterstop in de degradatiezone en nam afscheid van manager Steven Gerrard. In zijn plaats werd Unai Emery aangesteld en hij doet het heel goed met Villa. In de laatste negen wedstrijden in de Premier League werden zeven overwinning en twee gelijke spelen geboekt, waardoor Aston Villa is gestegen naar de zesde plek. Het heeft nu zelfs uitzicht op de plekken voor Europees voetbal. Zet het die knappe reeks tegen Fulham voort met een zege, dan pak je 1.76 keer je inleg.

Girona - Real Madrid en Aston Villa - Fulham live op TV

Girona - Real Madrid wordt dinsdag om 19:30 uur uitgezonden op Ziggo Sport. Aston Villa - Fulham is om 20:45 uur live te zien op Viaplay.