Arsenal, Bayern München en Sevilla in actie: win bijna 7 keer je inzet met deze wedcombo!

Met Arsenal, Bayern München en Sevilla komen zaterdag weer een aantal topploegen in actie. De Gunners ontvangen Brentford, Bayern speelt tegen Bochum en Sevilla speelt in aanloop naar het tweeluik met PSV tegen Mallorca. Wij hebben een wedcombo samengesteld waar je 6.886 keer je inzet mee kan terugverdienen!

Mikel Arteta, manager van Arsenal
© PROSHOTS | 10-02-2023 20:00

Arsenal - Brentford: beide teams scoren (1.909)

Premier League-koploper Arsenal neemt het in eigen huis op tegen Brentford, dat de reuzendoder van de top zes is dit seizoen. Arsenal heeft een flinke knauw gehad door het verlies bij Everton, maar gelukkig voor de ploeg van Arteta verloor naaste achtervolger Manchester City van Tottenham Hotspur. Toch zullen de Gunners het gevoel hebben dat ze iets moeten rechtzetten tegen Brentford, dat met Toney beschikt over de nummer drie van de topscorerslijst.


Bayern München - Vfl Bochum: Bayern München wint met minimaal drie goals verschil (1.85)

Bayern München maakte er vorige week tegen Mainz een ware galavoorstelling van in de DFB Pokal. Der Rekordmeister won namelijk met liefst 0-4. Ook een aantal dagen later was de doelpuntenmachine van Bayern weer lekker op dreef: in en tegen Wolfsburg won het met 2-4. Zaterdag ontvangt het met Bochum de nummer vijftien van de Bundesliga. Maakt Bayern er opnieuw een galavoorstelling van?

Sevilla - Mallorca: Sevilla wint (1.95)

Sevilla werkt langzaamaan toe naar het tweeluik met PSV in de tussenronde van de Europa League. Voordat dat zover is, nemen de Spanjaarden het in eigen huis nog op tegen Mallorca. Sevilla zal met vertrouwen toewerken naar dat duel, aangezien het de laatste drie thuiswedstrijden allemaal won. Pakken de rood-witten ook de volle buit in aanloop naar PSV-thuis?

Quotering van 6.886

Gecombineerd leveren deze weddenschappen een mooie odd op. Weten Arsenal en Brentford beide het netje te vinden, wint Bayern met drie goals verschil van Bochum en wint Sevilla van Mallorca, dan pak je 6.886 keer je inleg bij Holland Casino.

Wedcombo buitenlands voetbal 11-2