TV en Internet Prijzen Ziggo en KPN Stijgen: Tijd om over te stappen?

De prijzen voor tv en internet stijgen, en het lijkt erop dat Ziggo en KPN voorop lopen. Als je niet tevreden bent met je huidige tarieven, is dit misschien het moment om van provider te veranderen. Onze gratis postcodecheck laat je zien hoeveel je kunt besparen door over te stappen naar een andere provider. Wacht dus niet langer en doe de check vandaag nog!

voetbal op tv kijken duurder bij Ziggo en KPN
© Voetbal Vandaag | 29-04-2022 13:26

5 Miljoen Nederlanders gaan meer betalen voor TV en Internet

De diensten van Ziggo en KPN worden weer duurder. Dit is de jaarlijkse prijsverhoging die beide maatschappijen gebruiken om de inflatie bij te houden. Maar omdat alles duurder wordt, is het een goed moment om je abonnement bij deze aanbieders op te zeggen.

Je kunt de gratis postcodecheck op onze website gebruiken om een aanbieding te vinden die beter bij je past. Zo kun je elke maand geld besparen op je TV en internet rekening. Wacht dus niet langer en doe de check vandaag nog!

Minder betalen voor TV en Internet?


Veel Nederlanders betalen teveel voor (voetbal op) tv en internet, terwijl dat nergens voor nodig is. Overstappen kost geen enkele moeite! Doe nu de gratis postcodecheck!

Opzeggen en overstappen regelt je nieuwe provider.

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement. Nu met minimaal € 10,- cashback


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.Door onze postcode check te gebruiken kun je gemakkelijk prijzen vergelijken en de beste deal voor jou vinden. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je te veel betaalt voor je TV en internet service. Kijk nu en begin te besparen!

Abonnement Ziggo opzeggen

Misschien denk je nu wel dat Ziggo opzeggen een hoop gedoe is? Wees dan gerust gesteld. Wanneer je de perfecte aanbieding hebt gevonden met de behulp van de postcodecheck op VoetbalVandaag of rechtstreeks via Breedbandwinkel gaat de rest vanzelf. Je Ziggo abonnement opzeggen kost je helemaal geen moeite omdat dit voor je wordt gedaan. Jij hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en de rest gaat vanzelf.

Direct besparen en ook nog minimaal € 10 CASHBACK

In plaats van meer betalen bij KPN en Ziggo is het tijd dat je gaat besparen. Wie nu oversluit krijgt minimaal € 10 euro cashback, dat is snel verdiend. Je kunt het geld binnen een paar dagen op je rekening hebben. Het loont dus om vandaag nog over te stappen!

Wacht niet langer en gebruik de postcodecheck op VoetbalVandaag of ga direct naar Breedbandwinkel.nl om de beste deal voor jou te vinden. Je zult verbaasd zijn hoeveel je elke maand kunt besparen.