Engelse tv lyrisch over Ajax, Ten Hag naar Premier League?

Dat Ajax internationaal op de kaart staat is een understatement en dat heeft niet alleen te maken met de recordverkopen van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Voornamelijk de prestaties in de Champions League zorgen voor extreem veel aandacht. Vanuit Engeland besteed nu zelfs BBC Sport aandacht aan de Amsterdammers middels een bijna 5 minuten durende video.

Eric ten Hag luistert tijdens een persconferentie met op de achtergrond reclameborden
© VoetbalVandaag Images | 30-12-2021 16:16

In deze video staat succescoach Erik ten Hag centraal. Volgens een fan die aan het woord komt, vertoont de werkwijze van de Tukker veel overeenkomsten met die van Pep Guardiola en hebben beide trainers hun voetbalfilosofie gebaseerd op de ideeën van wijlen Johan Cruijff. Ook komen de sleutelspelers van Ajax aan bod en in het bijzonder Dusan Tadic. Volgens Michael Statham van football-oranje, behoren de ‘godenzonen’ inmiddels tot een van de favorieten voor Champions League winst en zou Erik ten Hag volgend seizoen wel eens naar de Premier League kunnen verhuizen.

Kijkersvraag! Denk jij ook dat Ajax kansmaakt op het winnen van de cup met de grote oren? Laat het weten op de Facebook-pagina van Voetbal Vandaag. En schrijf er meteen bij welke club jij denkt dat het best bij Erik ten Hag zou passen, mocht hij vertrekken uit Amsterdam.