Dit vonden kijkers van de eerste uitzending van VI Vandaag

Gisteravond stond de allereerste aflevering van het splinternieuwe (voetbal?)programma VI Vandaag op het programma. Naast Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen was Özcan (Eus) Akyol de eerste tafelgast.

Johan Derksen tijdens een uitzending van het programma Veronica Inside
© VoetbalVandaag Images | 11-01-2022 14:10

Het format wijkt geenszins af van Veronica Inside, op de programmaduur na. In plaats van bijna 2 uur, duurt deze dagelijkse talkshow slechts 50 minuten. Hoewel voetbal de leidraad is, worden er tevens onderwerpen besproken die leven in de maatschappij.

En in deze barre coronatijden is politiek natuurlijk erg actueel. Vandaar dat René de mogelijkheid aangrijpt om zijn mening te ventileren over Premier Mark Rutte, die volgens hem beter ‘de eer aan zichzelf had kunnen houden en op had moeten stappen’.Op Twitter werd er verschillend gereageerd op het programma. Sommigen zijn lyrisch over de terugkeer van het iconische tv-trio, terwijl anderen er wat minder over te spreken zijn.

Vanavond om 21.30 uur kun jij weer kijken naar een aflevering van VI Vandaag, dat van maandag tot en met vrijdag wordt uitgezonden op SBS6. Kijk in de voetbal op tv gids voor meer voetbal en programma's.