Caiway verhoogt prijzen en internetsnelheden

Kijk jij momenteel voetbal via een abonnement van Caiway? De telecom provider kondigt aan per 1 maart 2022 een lichte prijsstijging door te voeren bij de meeste abonnementen. Daar staat tegenover dat abonnees sneller internet krijgen.

Caiway verhoogt prijzen en internetsnelheden
© Voetbal Vandaag | 18-01-2022 22:50

Als jij dus bijvoorbeeld via Caiway ESPN kijkt en je hebt een alles-in-pakket, dan kom je te staan voor hogere kosten. De nieuwe tarieven vallen maandelijks gemiddeld 0,55 tot 0,90 cent duurder uit.

Hogere internetsnelheid

Als doekje voor het bloeden krijgt u ter compensatie een hogere internetsnelheid. Alhoewel, u krijgt in feite helemaal niets maar gaat er dus extra voor betalen. Afhankelijk van het pakket varieert het verhogen van de up- en downloadsnelheid van 50 mb tot maximaal 100 mb. Wat u daarvan merkt? Tsja.

De perfecte gelegenheid om over te stappen

Nu het toch over tarieven gaat is het misschien, nee het IS verstandig om verder te kijken. Iets met het gras en de kleur groen. Die €12 per maand voor ESPN Compleet is best een spreekwoordelijke rib uit het lijf wanneer u beseft dat er providers zijn die dit pakket gewoon gratis aanbieden.

U hebt moeite met verandering? Is te begrijpen maar nog altijd geen excuus om de hand niet op uw knip te houden. Niet alleen ESPN kan trouwens goedkoper/gratis. Ook voor internet en televisie zijn er meer dan voldoende alternatieven.

Doe daarom nu de postcodecheck en profiteer van een pakket dat helemaal past bij uw wensen. Tegen een aantrekkelijker tarief.

Gratis postcodecheck voor de beste aanbiedingen