Kane en Pukki trefzeker? Premier League-spitsen scoren voor 4,63 keer je inzet

De UEFA Nations League heeft zaterdag weer interessante wedstrijden voor ons in petto. Zo neemt Engeland het met captain Harry Kane op tegen Hongarije en ontvangt het Finland van Teemu Pukki in eigen huis Bosnië-Herzegovina.

Aanvoerder Harry Kane in actie namens de Engelse nationale ploeg
© PROSHOTS | 03-06-2022 21:00
  • Tip: Harry Kane scoort tegen Hongarije (1.95)
  • Tip: Teemu Pukki scoort tegen Bosnië-Herzegovina (2.37)
  • Gecombineerd (4.63)

Premier League-seizoen

Voor zowel Kane als Pukki geldt dat ze er bij hun clubs een aardig jaar op hebben zitten. Kane maakte er 17 in de Premier League, wat een acceptabel aantal is, terwijl Pukki namens degradant Norwich City 11 keer raak schoot. Cijfers waar je als spits mee thuis kan komen, al wist Kane ook wel eens de twintig of zelfs dertig goals aan te tikken bij Tottenham Hotspur.


Echter komen ze deze zaterdag niet namens Spurs en Norwich uit, maar voor respectievelijk Engeland en Finland. Kane hoopt tegen Hongarije zijn vijftigste treffer namens The Three Lions te maken. Sinds de verloren EK-finale vorig jaar is de aanvaller op stoom: hij scoorde namelijk 11(!) keer in de laatste acht keer dat hij meespeelde met de nationale ploeg. Toegegeven: hij maakte er wel vier tegen dwergstaat San Marino. Vindt Kane tegen Hongarije het net, dan staat daar 1.95 keer je inzet tegenover.

Teemu Pukki wijst Finland de weg op het EK
PROSHOTS

Pukki is eveneens de blikvanger van zijn nationale ploeg. In de laatste vijf interlands waarin hij aan de start verscheen, schreef de aanvaller vier goals bij. Een extra saillant detail: in de WK-kwalificatie stond Pukki met Finland ook al tegenover Bosnië-Herzegovina en in het thuisduel was het toen tweemaal raak voor Pukki! Scoort hij opnieuw? Dan keert bookmaker Bet365 2.37 keer je inzet uit.

Nog geen account bij bookmaker Bet365? Dat komt goed uit! Na je eerste storting krijg je namelijk tot €100 aan Free Bets bijgeschreven! Let op: alléén geldig voor spelers ouder dan 24 jaar. Klik hier om je aan te melden!