Opent Zwitserland weer de deuren tegen Portugal in de Nations League? Win bijna drie keer je inzet als je denkt van niet!

Zondag wacht voor Portugal en Zwitserland het vierde en laatste groepsduel van deze Nations League-periode. Zwitserland ontvangt Portugal in eigen huis. De Zwitsers zullen met knikkende knieën het veld betreden. Een week eerder zag de verdediging van Zwitserland er namelijk niet goed uit, en werd er met 4-0 verloren van de Portugezen. Heeft de Zwitserse bondscoach Vladimir Petkovic zijn lesje geleerd? Bij nul doelpunten in de eerste helft krijg je op Bet365 bijna drie keer je inzet terug.

Portugal Zwitserland Nations League
© PROSHOTS | 11-06-2022 21:00
  • Tip: Geen doelpunten in de eerste helft (2.75)
  • Tip: Portugal wint de wedstrijd (2.00)
  • Longshot: Cancelo maakt een doelpunt (8.00)

De kapotte muur van Zwitserland

Na de nederlagen tegen Tsjechië (2-1), Portugal (4-0) en Spanje (0-1) zal Zwitserland de draad weer op moeten pakken. Bondscoach Petkovic heeft het nodige metselwerk te doen. Met name in de afgelopen wedstrijd tegen aankomende tegenstander Portugal was de verdediging zo lek als een mandje. We verwachten dan ook dat Zwitserland de poort niet zo open gaat zetten als in de heenwedstrijd. Een wedstrijdscenario waarbij de Zwiters er alles aan zullen doen om geen tegendoelpunt te krijgen om vervolgens in de slotfase uit hun schulp te kruipen om te kijken of er meer te halen valt, is niet ondenkbaar. Wanneer Zwitserland geen tegendoelpunt krijgt in de eerste helft, krijg je 2.75 keer je inzet terug op Bet365.

Portugal: hét team in vorm

De Portugezen spreken tot nu toe van een geslaagde Nations League-campagne. Er werden in totaal zeven punten behaald door de resultaten tegen Spanje (1-1), Zwitserland (4-0) en Tsjechië (2-0). Door de uitstekende huidige vorm waar Portugal zich in begeeft, zien we geen reden dat ze de komende wedstrijd niet winnend afsluiten. Op Bet365 verdubbel je je inzet als je Portugal laat winnen.

Bondscoach Fernando Santos is er niet vies van om te rouleren, en daarom is het lastig inschatten welke elf er op het wedstrijdformulier gaan verschijnen. In het vorige duel tegen Zwitserland was Ronaldo de man. De Portugese sterspeler nam twee treffers voor zijn rekening, maar had wel twee hattricks kunnen maken. Daarnaast viel er in de afgelopen wedstrijden nog een individu op: Joao Cancelo. De Manchester City-back die een fenomenaal seizoen achter de rug heeft, wist ook twee keer te scoren. Het is daarom niet ondenkbaar dat Cancelo weer een doelpunt maakt. Voor acht keer je inzet lijkt het een leuke gok om te nemen.

Cancelo Portugal Zwitserland Nations League
PROSHOTS