Schieten Ronaldo en Fernandes op doel? Pak dan 3.60 keer je inzet met deze boosted odd!

Portugal ontvangt donderdagavond Tsjechië in Groep A2 van de Nations League. De Portugezen speelden tot nu toe gelijk tegen Spanje en wonnen overtuigend met 4-0 van Zwitserland. De Tsjechen zagen een overwinning tegen Spanje in de slotfase in een gelijkspel veranderen en wonnen 2-1 van Zwitserland. Schieten sterspelers Ronaldo en Fernandes op doel in dit mooie affiche? Daar staat een boosted odd van 3.60 op bij bookmaker Bet365.

Portugal, Zwitserland, UEFA Nations League
© PROSHOTS | 08-06-2022 21:00
  • Tip: Portugal wint beide helften (boosted odd, 4.00)
  • Tip: Ronaldo over 1.5 shots on target, Fernandes over 0.5 shots on target (boosted odd, 3.60)
  • Long shot: Portugal wint met 3-1 (boosted odd, 15.00)

Portugal en Ronaldo overtuigden in laatste duel

Portugal ontving op 5 juni Zwitserland en trok zonder veel moeite een 4-0 overwinning over de streep. Cristiano Ronaldo was twee keer trefzeker in de wedstrijd waarin Portugal maar liefst tien keer op doel schoot. Zwitserland was op alle fronten de mindere en Portugal zal die lijn graag willen doortrekken.

Schiet Ronaldo minstens twee keer op doel en Bruno Fernandes minstens één keer? Dan kan je bij bookmaker Bet365 3.60 keer je inleg terugverdienen met deze boosted odd.

Ronaldo, Portugal
PROSHOTS

Portugezen scoren veel, maar zijn defensief niet foutloos

De ploeg van bondscoach Fernando Santos scoorde in de afgelopen vijf wedstrijden maar liefst elf keer en pakte tien punten. De ploeg kreeg echter ook drie tegentreffers te verwerken. Met onder meer David Cormo, Nuno Mendes en Pepe hebben de Portugezen een defensie waarin jong en oud elkaar afwisselt.

De absolute sterren van Portugal zijn in aanvallend opzicht te vinden. Met Rafael Leão, Diogo Jota, André Silva, Bruno Fernandes, Bernardo Silva en Cristiano Ronaldo kan Santos als het ware twee wereldelftallen opstellen. Het zal geen verrassing zijn dat de Portugezen zo vaak het doel treffen. Wint Portugal beide helften? Daar staat een mooie boosted odd op van 4.00. Gezien de dominantie van Portugal tegen Zwitserland lijkt dat ons lang geen gekke zet. Daar komt bij dat Tsjechië in de laatste vier duels een tegendoelpunt te verwerken kreeg.


Toch iets meer risico nemen? Bij VoetbalVandaag denken wij dat 3-1 voor Portugal geen rare uitslag zal zijn gezien de omstandigheden. Bookmaker Bet365 heeft ook daarvoor een waanzinnige boosted odd staan van 15.00.

Nog geen account bij Bet365 en benieuwd naar andere bets? Wacht niet langer! Registreer je via bovenstaande banner en ontvang tot €100 aan Free Bets! Let op: bonus en boosted odds alleen geldig voor spelers ouder dan 24 jaar.