Ronaldo en co. op bezoek bij Spanje: Odds tot 9,00 keer je inzet!

Groep 2 van de UEFA Nations League wordt afgetrapt met een heuse kraker: Spanje - Portugal. De twee buurlanden ontlopen elkaar niet veel en een blik op de historie lijkt te wijzen op een duel zonder veel doelpunten. 

Cristiano Ronaldo bedankt de fans van Portugal voor hun steun
© PROSHOTS | 02-06-2022 08:15
  • Tip: Under 2,5 goals (1,68)
  • Tip: Under 0,5 goals First Half (2,65)
  • Long shot: Correct Score: 0-0 (9,00)

Liefst drie van de laatste vier onderlinge duels eindigde in 0-0. Op het WK van 2018 was er die ene uitzondering die de regel bevestigde met een 3-3 gelijkspel, met de memorabele hattrick van Cristiano Ronaldo. De superster schoot zijn land destijds in blessuretijd met een fenomenale vrije trap naar een gelijkspel tegen La Roja

Veel sterren, weinig goals

En ook nu zullen de ogen gericht zijn op Ronaldo, alhoewel de Portugese ploeg steeds meer blikvangers kent. Bernardo Silva, Bruno Fernandes, João Felix, allemaal bekleden ze een belangrijke rol bij hun club en hopen ze de erfenis van CR7 ooit te mogen dragen. Bij dit duel is het inzetten op doelpuntenmakers echter niet aan te raden, want wij verwachten opnieuw een wedstrijd met weinig goals. 

De odd voor een 0-0 gelijkspel staat bij Bet365 op liefst 9,00 en dat is wel het proberen waard. Een gelijkspel (met of zonder goals) staat op 3,15 en is in onze ogen ook een bet met hoge value. De laatste keer dat er een winnaar was in deze ontmoeting dateert namelijk uit 2010. Sindsdien speelden de landen dus vier keer tegen elkaar en werd het vier keer gelijk. 

Verder zijn in onze ogen de bets ‘Under 2,5 goals’ (1,68) en ‘Under 0.5 Goals First Half’ (2,65) interessant om te spelen, met name gezien de recente onderlinge wedstrijden.