Toronto FC

Toronto FC is een voetbalclub uit de stad Toronto in Canada, die speelt in de hoogste competitie in de Verenigde Staten. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over het Toronto FC programma, de laatste tien uitslagen van de club en de Toronto FC stand.

In het overzicht met de Toronto FC selectie, vind je alle spelers die uitkomen voor de club. Achter elke speler staan belangrijke statistieken. Je ziet het aantal gescoorde doelpunten en gegeven assists, maar ook de hoeveelheid gele en rode kaarten. Deze cijfers hebben betrekking op het huidige seizoen.

Een widget aan de rechterzijde van deze pagina, toont jou het nieuwe Toronto FC shirt dat wordt gedragen in thuiswedstrijden, uiteraard vergezeld door het uitshirt. Beide tenues zijn te bestellen via de toegevoegde knop. Een tweede kader is gereserveerd voor het laatste Toronto FC nieuws vanuit een betting perspectief.

Je krijgt uitleg over hoe jij ervoor zorgt dat je alle Toronto FC wedstrijden live op tv kunt kijken en waarom daar een extra zenderpakket voor nodig is. Heb jij je altijd afgevraagd waar je terechtkunt voor een gratis Toronto FC live stream, waarbij je ook nog eens de mogelijkheid hebt om weddenschappen te plaatsen? Lees dan snel verder.

Toronto FC is vanwege haar geografische ligging ingedeeld in de Eastern Conference van de Major League Soccer.

Hoe je de volgende Toronto FC wedstrijd kunt voorspellen

Het volgende duel binnen het Toronto FC programma, laat je zien welke club de tegenstander is. Daarbij staat vermeld onder welke competitie de wedstrijd valt en het nummer van de speelronde. In het midden telt een klok ondertussen af naar de speeldatum en de aanvangstijd.

Onder de vraag ‘wie gaat er winnen’, heb jij exclusief de mogelijkheid om het duel interactief te voorspellen. Bij de toegevoegde 1X2 weddenschap kies je eenvoudig voor een winnaar, of ga je voor een gelijkspel. Na het ingeven van jouw voorspelling, ontvouwt het venster en krijg je een percentage te zien.

Dit percentage is onderdeel van wisdom of the crowd. Het getal dat je ziet staan, geeft aan hoeveel procent van de overige bezoekers dezelfde uitkomst verwacht als jij. Met de kennis van de massa kun je jezelf vervolgens gaan wagen aan een winstgevende voetbalweddenschap.

Voetbal Vandaag doet voor jou aan odds vergelijken bij bookmakers en plaatst de beste odd die het meest uitbetaalt in het scherm. Vul het bedrag in dat je wilt inzetten en plaats je weddenschap.

Check onder andere de laatste tien Toronto FC uitslagen

In het overzicht met de Toronto FC uitslagen, staan de eindstanden van de club uit de tien laatst gespeelde wedstrijden. Weergave geschiedt op basis van datum, waarbij het laatst gespeelde duel bovenaan staat.

Als je eindstanden wilt zien uit de MLS en andere Europese competities, ga dan naar uitslagen. Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk door de filter in te stellen op competitie.

De snelste live uitslagen met de meest uitgebreide statistieken

Als er meerdere wedstrijden tegelijkertijd worden gespeeld in de Major League Soccer, is het handig om de actuele tussenstanden bij de hand te hebben. Voetbal Vandaag geeft live scores zonder vertraging door, zodat jij altijd up to date bent van alle standen.

Alle live uitslagen kun je aanklikken voor specifieke wedstrijdinformatie. Je ziet onder meer de namen van doelpuntenmakers, het aantal genomen corners en interessante gemiddelden die zijn berekend over het volledige seizoen.

Het verband tussen speler specials en de Toronto FC selectie

Als jij wilt weten welke Toronto FC spelers momenteel behoren tot het eerste elftal, kijk dan naar de Toronto FC selectie. Naast alle namen, staan ook de huidige leeftijden en het aantal gespeelde wedstrijden van alle spelers aangegeven.

Daarnaast vind je bij de selectie specifieke statistieken over prestaties van spelers. Dit heeft betrekking op het aantal gescoorde goals, gegeven assists en de hoeveelheid gele en rode kaarten.

Deze cijfers zijn perfect te gebruiken als je op speler specials wilt gaan wedden. Hierbij plaats je specifiek weddenschappen op prestaties van bepaalde spelers. Je kunt bijvoorbeeld wedden op goals of kaarten.

Bestel met een druk op de knop direct het officiële Toronto FC shirt

Heb jij er geen idee van hoe de shirts eruit zien waarmee de club dit seizoen in de MLS en de US Open Cup schittert? In de widget aan de rechterzijde vind je de actuele shirts van de club. Klik op de knop ‘bestelling plaatsen’ voor de aanschaf van een of meerdere tenues.

Pak een heerlijke korting en kijk alle MLS wedstrijden op tv

De Major Soccer League in de Verenigde Staten wordt afgewerkt in een andere tijdzone dan zoals we die in Nederland kennen. De tijd is minimaal zes uur vroeger. Als het bij ons 23.00 uur is, geeft de klok in New York 17.00 uur aan.

Dat betekent dat jij eerst op tv kunt kijken naar topvoetbal uit Europa, zoals duels uit de Eredivisie en/of de Duitse Bundesliga. Aansluitend kun je blijven zitten voor spannend MLS voetbal.

Tenminste, als jij beschikt over een zenderpakket waarin deze competities zijn opgenomen. Dit kun je regelen bij voetbal op tv. Je selecteert je provider en bekijkt het competitieaanbod per pakket. Snelle beslissers worden door Voetbal Vandaag beloond met een exclusieve aanbieding.

Activeer jouw pakket met de Major League Soccer, door op de banner van Voetbal Vandaag te klikken en volg de aangegeven stappen.

Gratis voetbal kijken en voetbalwedden bij een legale bookmaker

Als je Toronto FC wedstrijden liever via een computer of smartphone kijkt, dan kun je daarvoor terecht bij legale bookmakers die livestreams aanbieden. Wist jij dat een Toronto FC live stream volledig gratis te bekijken is bij betting sites en dat je daarvoor alleen maar een account hoeft aan te maken?

In de meeste gevallen staat daar zelfs een heerlijke welkomstbonus tegenover in de vorm van een Free Bet of een No Deposit Bonus. Zo kun jij én kosteloos voetbal kijken én geld winnen zonder direct je bankrekening aan te hoeven spreken.

Lees het laatste Toronto FC nieuws vanuit een betting perspectief

Het nieuwsoverzicht bevat berichten over de club uit Canada met een insteek vanuit voetbalwedden. De inhoud van de geplaatste artikelen bevat dus informatie die jouw kennis over de club vergroot en waar je voordeel uit haalt tijdens het maken van je analyse, als onderdeel van je voetbalwedden strategie.

Vijf omvangrijke weetjes over The Reds uit Canada

  • ⚽ Toronto FC was de eerste niet-Amerikaanse deelnemer aan de Major League Soccer in 2007.

 

  • ⚽ De naam van de club is tot stand gekomen dankzij een internetpoll. Fans konden kiezen tussen een zestal opties, waarbij 40% van de stemmen ging naar Toronto FC.

 

  • ⚽ De club speelt weliswaar in de MLS, maar is uitgesloten van deelname aan de US Open Cup. In plaats daarvan doet de ploeg mee aan de Canadian Championship.

 

  • ⚽ Het moet toch vreemd zijn om als ‘buitenlands team’ een Amerikaanse prijs te winnen. In 2017 wordt de MLS Cup alsmede de Supporters Shield in de wacht gesleept.

 

  • ⚽ De hoogste overwinning wordt geboekt op het eveneens Canadese CF Montreal. In de uitwedstrijd in 2009 noteert met een 1-6 eindstand.

Een samenvatting van de clubhistorie in ongeveer 150 woorden

Toronto FC ziet het levenslicht in oktober 2005 en dankt haar clubnaam aan een leger anonieme internetstemmers. Bij een online stembusgang worden er zes opties genoemd, waarbij de uiteindelijke en eveneens huidige naam meer dan veertig procent van de stemmen krijgt.

Het officiële debuut in de MLS wordt gemaakt in 2007. Tien jaar later, in 2017, wordt de MLS Cup gewonnen. Hoe graag de Canadezen ook zouden willen, deelname aan de US Open Cup is een no go vanwege de afkomst.

Daarentegen overheerst de club in de Canadian Championship. Van 2008 tot en met 2017 wordt de beker zeven maal gewonnen, terwijl de club drie keer als verliezend finalist eindigt.

Thuiswedstrijden worden gespeeld in BMO Field, een soccer specific stadion dat wordt gedeeld met de Toronto Argonauts uit de Canadian Football League. BMO Field biedt plaats aan zo’n 25.000 supporters.

Wie gaat er mee naar voetbalderby The Canadian Classique

De aartsrivaal van FC Toronto is vanzelfsprekend een mede-Canadees team, in dit geval CF Montreal. Een treffen tussen beide ploegen staat lokaal bekend als de ‘401 Derby’ en ‘The Two Solitudes Derby’.

Qua Amerikaanse rivaal bestaan er spanningen met Seattle Sounders FC. Dit komt voort uit het feit dat beide clubs elkaar in de drie MLS Cup finales van 2016, 2017 en 2019 hebben getroffen.