Benfica Ajax live stream, Champions League 23 februari 2022

Op woensdag 23 februari 2022 om 21.00 uur gaat het miljoenenbal van de Champions League 2021/22 weer verder. Nederland heeft met Ajax nog slechts 1 ijzer in het vuur voor coëfficiënten in dit toernooi. In de achtste finale spelen de Amsterdammers een uitwedstrijd tegen het Portugese Benfica. Wil jij Benfica Ajax online kijken? In dit artikel vertellen wij jou waar jij een Benfica Ajax live stream kunt vinden. De stream is natuurlijk geheel gratis en jij kunt kijken vanuit Nederland, of vanuit het buitenland.

Benfica Ajax live stream 23-02-2022
© VoetbalVandaag Images | 20-02-2022 10:20

Benfica Ajax online kijken via een bookmaker

Veel mensen zijn niet op de hoogte van de services van een bookmaker. Bet365 streamt bijvoorbeeld meer dan 40.000 sportevenementen per jaar. Hier zitten enorm veel voetbalwedstrijden tussen. Ook de Champions League is beschikbaar via een livestream van Bet365.

Zij bieden niet alleen een Benfica - Ajax live stream aan, je kunt via de streamingsdienst ook kijken naar de andere wedstrijden uit de achtste finale Champions League. Maak direct een gratis account aan en kijk deze Benfica vs Ajax en vele andere topwedstrijden online.

Benfica - Ajax online kijken bij Bet365

bet365 gratis livestreams

Live voetbal streamen bij de grootste en beste bookmaker van de wereld kan nu ook in Nederland. Bij Bet365 kijk je gratis naar livewedstrijden.
1. Registreer
Open een account met een geldig e-mailadres. Activeer je account
2. Stort
Maak een minimun deposit
3. Start
Log-in, klik op de video en start direct met kijken
Maak nu een account aan bij bet365, doe een storting en kijk live voetbal
Speel bewust 18+

Vind je voetbalstreams in onze livestream gids

Voetbal Vandaag heeft een officieel partnerschap met Bet365 en daar heb jij direct voordeel van. Wij hebben bijvoorbeeld een livestream gids tv waarin alleen wedstrijden worden getoond die je online kunt kijken via deze top bookmaker.

Daardoor hoef jij vanaf nu nooit meer op zoek naar online voetbal en illegale streams. Het enige wat jij hoeft te doen als je wilt weten of een wedstrijd via een livestream beschikbaar is, is de gids raadplegen.

Op welke zender wordt Benfica - Ajax live uitgezonden?

De UEFA Champions League wedstrijd Benfica vs Ajax wordt dinsdag 23 februari 2022 live uitgezonden bij RTL7. Dit kanaal zit bij ieder huishouden met een basispakket televisie standaard in de bundel. De achtste finale Champions League uitzending begint om 20.55 uur.

De wedstrijd is ook live te zien bij Ziggo, dat over de Champions League uitzendrechten beschikt. Op de zender Ziggo Sport Voetbal (kanaal 401) is er vanaf 20.00 uur een Benfica - Ajax voorbeschouwing te zien.

Klanten van Ziggo, die het pakket Ziggo Sport Totaal hebben, kunnen via de Ziggo Go app een Benfica Ajax live stream kijken. Daarnaast kunnen zij de wedstrijd Atlético Madrid - Manchester United zien. Dit duel is live te bekijken op de kanalen Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Ook deze uitzending start om 20.00 uur.

Ja! Ik wil een exclusieve aanbieding voor Ziggo Sport Totaal via Voetbal Vandaag

Kijk een Benfica - Ajax live stream via NLZIET

Een andere optie is het bekijken van een Benfica - Ajax live stream via de streamingsdienst NLZIET. Dit is een 100% Nederlands bedrijf, dat alleen online te verkrijgen is. Met NLZIET heb jij toegang tot 37 zenders die allemaal te kijken zijn via een livestream. Gelukkig heb jij voor een Benfica - Ajax stream slechts 1 zender nodig en dat is RTL7.

Normaal gesproken kost NLZIET 7,95 per maand. Maar Voetbal Vandaag heeft voor jou nu 1 maand GRATIS NLZIET. Je kunt de dienst dus kosteloos en voor €0,00 uitproberen.

Enkele dagen voordat de gratis maand is afgelopen, krijg jij bericht. Daardoor kom je gegarandeerd niet voor verrassingen te staan. Klik op de afbeelding hieronder en claim deze gratis aanbieding zolang het nog beschikbaar is.

Benfica Ajax live stream 23-02-2022

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoe jij kijkt. Kijk Benfica vs Ajax online via bijvoorbeeld je telefoon. Handig voor als je niet thuis bent, maar het duel toch live wilt bekijken. Wat je ook kunt doen is kijken via een computer of tablet. Als jij laptop hebt met een HDMI-ingang en je hebt een HDMI-kabel, kun je zelfs je laptop verbinden met je televisie. Laten we voor het Nederlands voetbal hopen dat Ajax gaat winnen.

Portugal staat een plaats boven ons op de UEFA coëfficiëntenlijst. Wat moet er gebeuren? Een massale slachtpartij. Deklasseren die Zuid-Europeanen.