Heerenveen - Ajax: quoteringen, wedtips en tv-gids!

Ajax gaat zondag op bezoek bij sc Heerenveen. Lukt het de Amsterdammers in ieder geval voor even de koppositie te pakken in de Eredivisie? Speel mee bij bookmaker Jack's en pak tot 3.10 keer je inleg als Ajax wint. Daarnaast vertellen we je waar je de wedstrijd live ziet!

Mohammed Kudus, aanvaller van Ajax
© PROSHOTS | 11-03-2023 20:00
  • Tip: Ajax scoort minstens drie doelpunten (2.38)
  • Tip: Ajax wint en er vallen minstens vier doelpunten (3.10)
  • Tip: Kudus scoort (2.75)

Ajax bijzonder doeltreffend tegen Heerenveen

Heerenveen heeft het deze jaargang bijzonder lastig in eigen huis: de Friezen verloren vier van de vijf competitiewedstrijden in het Abe Lenstra Stadion. En dan komt zondag ook nog eens Ajax op bezoek. De Amsterdammers wonnen de laatste negen onderlinge duels met de Friezen en zijn dan ook favoriet voor de zege. Ook werkte Ajax in de laatste wedstrijden tegen Heerenveen lekker aan het doelsaldo; het scoorde liefst twaalf goals in de laatste vier wedstrijden. Scoort de ploeg van Heitinga zondag opnieuw minstens drie goals, dan zie je je inleg 2.38 keer terug. Wint Ajax en vallen er minstens vier goals, dan pak je 3.10 keer je inleg.

Kudus

Mohammed Kudus verkeert de afgelopen weken in ongekende vorm. De Ghanees kroonde zich tegen NEC tot matchwinner en was in vijf van de laatste Eredivisie-duels trefzeker. Ook in de thuiswedstrijd tegen Heerenveen had de WK-ganger met twee goals een belangrijk aandeel in de 5-0 zege. Op een nieuwe goal van de Ghanees staat een odd van 2.75.

Heerenveen - Ajax live op TV

Heerenveen - Ajax begint zondag om 14:30 uur en is live te zien op ESPN. Ga voor de volledige TV-gids van de Eredivisie naar deze pagina.