Eredivisie op TV + 100x je inzet bij PSV - Cambuur!

Met een onverminderd spannende titelstrijd dendert de Eredivisie in sneltreinvaart door. Aankomend weekend staan weer negen interessante duels op het programma op de Nederlandse velden. Bekijk hier waar je niks mist van de 25e speelronde. Daarnaast heeft bookmaker Jack's een interessante welkomstactie waar je tot wel 100x je inzet pakt bij PSV - Cambuur!

Luuk de Jong en Fabio Silva van PSV
© PROSHOTS | 10-03-2023 08:00

100 keer je inzet bij PSV - Cambuur

PSV en Cambuur staan zondag om 16:45 uur tegenover elkaar in het Philips Stadion. Om die wedstrijd extra kleur te geven voor de voetbalsupporter pakt Jack's uit met een mooie promotie voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Als er minstens drie goals vallen in het duel tussen de nummer vier en achttien van de Eredivisie, zie je namelijk tot 100x je inzet terug. Afgaande op de statistieken is het zeer reëel dat dat lukt. In zes van de laatste acht PSV-duels vielen minstens drie goals, terwijl dat bij Cambuur liefst in zeven van de laatste acht wedstrijden gebeurde.

PSV - Cambuur

TV-gids Eredivisie

Naast PSV - Cambuur staan er nog acht affiches op het programma in de Eredivisie. Titelkandidaten AZ en Feyenoord spelen thuis, terwijl Ajax op bezoek gaat bij Heerenveen. Bekijk het volledige programma met tv-gids hieronder.

Vrijdag 10 maart

20:00 uur: Go Ahead Eagles - RKC (ESPN 2)

Zaterdag 11 maart

16:30 uur: FC Emmen - Excelsior (ESPN 2)

18:45 uur: Fortuna Sittard - FC Twente (ESPN 3)

20:00 uur: AZ - FC Groningen (ESPN)

21:00 uur: Sparta - Vitesse (ESPN 2)

Zondag 12 maart

12:15 uur: NEC - FC Utrecht (ESPN 2)

14:30 uur: Heerenveen - Ajax (ESPN)

16:45 uur: PSV - Cambuur (ESPN 2)

20:00 uur: Feyenoord - FC Volendam (ESPN)

Overige wedstrijden

Naast de Eredivisie worden dit weekend nog veel meer wedstrijden gespeeld. Zo staat vrijdag een volledige speelronde op het programma in de Keuken Kampioen Divisie en wordt er ook volop gevoetbald in La Liga en de Serie A. Ga voor de tv-gids van ESPN en Ziggo Sport naar onze pagina Voetbal op TV.