Feyenoord wil eindelijk weer eens winnen: fraaie odds bij JACKS.NL!

Feyenoord kende een valse start van het nieuwe seizoen met dure verliespunten tegen Fortuna Sittard (0-0) en Sparta (2-2). De regerend landskampioen hoopt zondag in eigen huis tegen Almere City eindelijk weer eens de volle buit te pakken. Wij geven je in dit artikel de beste wedtips voor Feyenoord - Almere City!

Santiago Gimenez, spits van Feyenoord en Mexico
© PROSHOTS | 27-08-2023 08:00
  • Tip: Beide teams scoren (1.98)
  • Tip: Feyenoord wint en er vallen vier of meer doelpunten (1.92)
  • Tip: Santiago Gimenez scoort (1.58)

Bijna twee keer je inzet als beide teams scoren

Feyenoord kreeg vorige week in de Eredivisie tegen Sparta twee goals om de oren. Dat was niet de eerste keer dit seizoen dat de Rotterdammers een doelpunt moesten incasseren. Tegen PSV in de Johan Cruijff Schaal werd de defensie van Slot ook al gepasseerd. Daarbij kwam ook nog het nieuws dat eerste keeper Justin Bijlow de komende periode is uitgeschakeld met een blessure. Tegenstander Almere City wist dit seizoen nog geen punt te pakken, maar scoorde in de eerste twee wedstrijden wel telkens. Scoren Feyenoord en Almere City zondag opnieuw, dan pak je 1.98 keer je inzet bij JACKS.NL.

Veilig en betrouwbaar

Gimenez

Santiago Gimenez wist in de eerste twee wedstrijden van het seizoen niet te scoren, maar tegen Sparta was het dan toch weer raak voor de Mexicaanse topschutter. Tegen Almere City zal hij ongetwijfeld opnieuw zijn voeten willen spreken. Maakt Gimenez een goal tegen de promovendus, dan pak je 1.58 keer je inzet.

Kijkend naar de recente resultaten van Feyenoord en Almere City, belooft het zondag een waar doelpuntenfestijn te worden in De Kuip. Almere City speelde 1-4 en 1-2 in de eerste wedstrijden, terwijl Feyenoord tegen Sparta ook een wedstrijd met vier doelpunten speelde (2-2). Vallen er zondag opnieuw minstens vier goals, dan pak je 1.92 keer je inleg bij JACKS.NL.

Feyenoord - Almere City live op tv

Feyenoord - Almere City begint zondag om 14:30 uur. De wedstrijd is live te volgen op ESPN 2. Daarnaast staan er nog veel meer wedstrijden op het programma dit weekend. Bekijk het aanbod van Ziggo Sport en ESPN op onze pagina 'Voetbal op TV'.