Voetbal op tv: Nederland neemt het op tegen Griekenland

In de jacht op een EK-ticket neemt Nederland het donderdag in eigen huis op tegen Griekenland. De ploeg van Ronald Koeman zal zich na twee nederlagen in de Nations League willen herpakken en weer stijgen in de poule. Lees hier waar je Nederland - Griekenland live ziet!

Ronald Koeman, bondscoach van het Nederlands Elftal
© PROSHOTS | 04-09-2023 12:00

Nederland - Griekenland live op tv

Alle wedstrijden in de kwalificatie voor het EK 2024 worden live uitgezonden door de NOS. Nederland - Griekenland is dan ook live te zien op NPO 3. Het duel is daarnaast ook live te zien op NPO.nl, NOS.nl en de NOS App. Nederland - Griekenland begint donderdag 7 september om 20:45 uur.

GRATIS ZIGGO SPORT

Wedden op Nederland - Griekenland

JACKS.NL heeft een uitgebreid spelaanbod klaarstaan voor het duel met Griekenland. Uiteraard kun je inzetten op een overwinning van Nederland (1.45) of Griekenland (6.75), maar het is ook mogelijk in te zetten op het aantal goals. Zo scoorde Oranje in de laatste twee duels telkens twee keer. Lukt dat de Oranje Leeuwen dit keer ook, dan pak je 1.58 keer je inleg. Als Nederland er drie in het netje legt, krijg je je inzet liefst 2.95 keer uitbetaald.