Voetbal op tv: Nederland aast op revanche tegen Frankrijk!

Nadat het eerder dit jaar flink ten onder ging tegen Frankrijk, heeft het Nederlands elftal zich prima weten te herstellen. Achtereenvolgens werden in groep B Gibraltar, Griekenland en Ierland verslagen en daardoor staan de mannen van Ronald Koeman op een tweede plek. Vrijdag staat echter de tweede ontmoeting met de Fransen op het programma.

Xavi Simons in actie namens Oranje
© PROSHOTS | 12-10-2023 12:00

Nederland - Frankrijk live op tv

De Johan Cruijff ArenA zal het strijdtoneel zijn van de 30e confrontatie in de geschiedenis tussen Oranje en Les Bleus. Er wordt vrijdag om 20:45 uur afgetrapt in Amsterdam. Je ziet de wedstrijd live op NPO 1 dat om 20:30 uur opent met de voorbeschouwing. In dezelfde groep komen op hetzelfde tijdstip Ierland en Griekenland elkaar tegen. Dit duel is live te zien bij Ziggo Sport Voetbal.

Welkomstactie JACKS.NL: 100 keer je inzet als Nederland wint

JACKS.NL pakt voor Nederland - Frankrijk uit met een grootse welkomstactie. Nieuwe spelers van 24 jaar en ouder maken kans om 50 of maar liefst 100 keer hun inzet te winnen. Kan het Nederlands elftal de Fransen van bondscoach Didier Deschamps kloppen? Meedoen is simpel:

  1. Registreer je bij JACKS.NL.
  2. Stort geld op je account. Minstens €20 voor de boosted odd van 50, minstens €100 voor de boosted odd van 100.
  3. Claim de bonus in je bonussectie.
  4. Zet bij de wedstrijd Nederland - Frankrijk in op Nederland als "Wedstrijdwinnaar".
  5. Wint Nederland? Dan pak je 50 of 100 keer je inzet!
50 of 100 keer je inzet als Nederland wint van Frankrijk