Deze interlands zie je dinsdag!

Nederland speelde zondag al haar laatste wedstrijd van de interlandperiode, maar andere landen komen dinsdag nog in actie. Onder meer België, Spanje en Italië spelen hun EK-kwalificatiewedstrijden. Ook staan er nog een aantal leuke vriendschappelijke wedstrijden op de rol. Wij vertellen je welke wedstrijden te wachten staan!

Johan Bakayoko, aanvaller van PSV en België
© PROSHOTS | 12-09-2023 08:00

EK-kwalificatie

De kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024 in Duitsland zijn in volle gang. De helft van de duels zit er op en we kunnen al voorzichtig de balans opmaken voor het deelnemersveld komende zomer. Dinsdag staan er liefst negen wedstrijden op het programma. De meest boeiende lichten we hieronder uit!

  • 20:45 uur: Italië - Oekraïne
  • 20:45 uur: België - Estland
  • 20:45 uur: Spanje - Cyprus
GRATIS ZIGGO SPORT

Oefenwedstrijden

Voor een aantal landen staat er dinsdag wat minder op het spel dan kwalificatie voor de eindronde in Duitsland. Onder meer Frankrijk, Engeland en Duitsland (dat zich als gastland niet hoeft te plaatsen voor het EK) komen in actie. Dit zijn de meest interessante affiches:

  • 20:45 uur: Schotland - Engeland
  • 21:00 uur: Duitsland - Frankrijk

Verhoogde odd voor Bakayoko

Het nog ongeslagen België speelt dinsdag haar vijfde kwalificatiewedstrijd voor het EK 2024. De ploeg van bondscoach Tedesco neemt het in eigen huis op tegen Estland en hoopt een volgende grote stap te zetten naar het eindtoernooi in Duitsland. Daarbij hoopt het te kunnen rekenen op Johan Bakayoko. De PSV'er leverde afgelopen week al een assist in de 1-0 overwinning op Azerbeidzjan en wil tegen Estland nu zelf het net vinden. JACKS.NL heeft een verhoogde odd op een goal van de aanvaller staan. Scoort Bakayoko, dan pak je via de sectie 'Jack's Special' 2.30 keer je inzet!