Wedtips voor Vitesse - FC Volendam en Luton Town - Manchester United

Het weekend staat in het teken van voetbalspanning met wedstrijden die voor zowel Vitesse als FC Volendam, en Luton Town tegen Manchester United, cruciaal kunnen zijn. We lichten enkele odds van bookmaker JACKS.NL in deze wedstrijden voor je uit.

Vitesse - FC Volendam
© PROSHOTS | 18-02-2024 08:16

Vitesse - FC Volendam

De clash tussen Vitesse en FC Volendam is niets minder dan een degradatiekraker. Beide teams bevinden zich in een lastige fase, waarbij Vitesse de laatste vijf wedstrijden zonder winst achter de rug heeft, en Volendam slechts één punt uit vijf duels wist te slepen. Met odds die Vitesse aardig in het voordeel zetten (1.75 voor winst tegenover 4.75 voor Volendam), lijkt de verwachting te zijn dat de thuisploeg eindelijk hun negatieve spiraal kan doorbreken.

De vorige ontmoetingen tussen deze twee clubs vielen drie keer in het voordeel van de thuisclub, één keer werd het gelijk en één keer won FC Volendam. FC Volendam heeft de betere vorm in de afgelopen vijf wedstrijden. De Volendammers speelden slechts één keer gelijk, maar de Arnhemmers verloren de laatste vijf wedstrijden allemaal.

Een interessante observatie is het aantal doelpunten in recente wedstrijden van beide teams, met een neiging naar meer dan 2.5 doelpunten in de clashes van Vitesse. De odd voor meer dan 2.5 doelpunten staat op 1.85, wat een veelbelovende weddenschap kan zijn gezien de open spelstijl van beide ploegen in hun strijd om behoud.

Luton Town - Manchester United

In de Premier League treffen Luton Town en Manchester United elkaar, waarbij United vecht voor een plek in de Champions League en Luton Town hoopt degradatie te ontlopen. Met recente vormen die beide teams als sterke tegenstanders positioneren, zijn de ogen gericht op de doelpuntenmakers. Rasmus Højlund (4 doelpunten), Marcus Rashford en Alejandro Garnacho (beide twee doelpunten) zijn in vorm voor United, odds voor een doelpunt zijn respectievelijk 2.55, 2.40 en 3.20.

De twee ploegen troffen elkaar pas twee keer eerder, die twee keer in het voordeel van Manchester United vielen. Beide ploegen wonnen de laatste vier wedstrijden en speelden een keer gelijk.

Luton Town, hoewel de underdog met een winstodd van 4.30, heeft getoond dat ze kunnen verrassen, met Elijah Adebayo als hun gevaarlijkste wapen. De odd voor een doelpunt van Adebayo staat op 3.50, een interessante optie gezien zijn recente prestaties. De Engelse aanvaller kwam in de wedstrijd tegen Brighton tot een hattrick.