Wedtips voor Premier League-clash tussen giganten Liverpool en Manchester City

De aanstaande wedstrijd tussen Liverpool en Manchester City in de Premier League is ongetwijfeld een van de meest verwachte duels van het seizoen, met grote implicaties voor de strijd om de titel. Hieronder volgen enkele opvallende wedtips van Holland Casino voor deze titanenstrijd.

Virgil van Dijk en Nathan Ake in duel
© PROSHOTS | 10-03-2024 06:22

Manchester City wordt als lichte favoriet gezien met winstkansen van 2.30, tegenover 2.95 voor een overwinning van Liverpool. Een gelijkspel heeft odds van 3.85.

Aanvallende capaciteiten

De verwachting dat beide teams het net zullen vinden is groot, met odds van 1.42, wat de aanvallende kwaliteiten van beide clubs benadrukt. De kans dat geen van beide teams scoort, is vastgesteld op 2.65. Voor liefhebbers van een wedstrijd met veel doelpunten zijn de odds voor meer dan 3.5 doelpunten aantrekkelijk op 2.25, een scenario dat in drie eerdere ontmoetingen tussen deze teams heeft plaatsgevonden.

De recente historie toont een evenwichtige strijd, met twee zeges voor City, twee voor Liverpool en een gelijkspel. Met beide teams die hun laatste vijf wedstrijden hebben gewonnen, belooft deze ontmoeting extra spannend te worden.

Doelpuntenmakers

Voor de doelpuntenmakers zijn de odds voor Liverpool's Mohamed Salah gesteld op 2.37, met Cody Gakpo op 3.10. Vanuit het kamp van City is Erling Haaland een aantrekkelijke keuze met odds van 2.05, met Phil Foden als een andere interessante optie op 3.55.

*Quoteringen zijn onderhevig aan veranderingWat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+Online spelen brengt risico's met zich mee, check onze Verantwoord Spelen pagina voor tips & tricks