Wedtips voor midweekse Premier League-duels!

Deze week staat een klassieker in de Premier League op het programma met Liverpool tegen Chelsea, live te volgen op Viaplay op woensdagavond om 21:15. Daarnaast ontmoet het Manchester United van Erik ten Hag de Wolverhampton Wanderers. Bekijk hier een aantal uitgelichte wedopties van bookmaker JACKS.NL.

Erik ten Hag in dienst voor manchester united
© PROSHOTS | 31-01-2024 13:11

Liverpool - Chelsea

Liverpool en Chelsea staan weer tegenover elkaar in een wedstrijd die belooft bol te staan van intensiteit en klasse. Dit duel, een echte Premier League klassieker, wordt uitgezonden op Viaplay om 21:15. Kijkend naar de geschiedenis, heeft Liverpool de overhand met twee overwinningen in de laatste confrontaties, terwijl drie wedstrijden in een gelijkspel eindigden. De huidige odds van Jack's.nl plaatsen Liverpool als favoriet met 1.54, een gelijkspel op 4.75, en winst voor Chelsea op 6.00.

Liverpool's aanval is in topvorm met 14 doelpunten in de laatste vijf wedstrijden, met opvallende bijdragen van Diogo Jota (2.16 om te scoren) en Darwin Nunez (2.08 om te scoren). Deze dynamische voorhoede kan de sleutel zijn tot Liverpool's succes in deze wedstrijd. Chelsea, hoewel ze als underdog worden gezien, heeft ook een indrukwekkende scorelijn met 11 doelpunten in hun laatste vijf wedstrijden. Spelers zoals Cole Palmer (4.0 om te scoren) en Enzo Fernandez (9.0 om te scoren) kunnen voor verrassingen zorgen.

Voor de gokliefhebbers zijn er interessante opties: de kans op meer dan 3.5 doelpunten staat op 2.08, wat wijst op een potentiële doelpuntenregen. Ook de odd voor beide teams om te scoren, staande op 1.53, is het overwegen waard, gezien de aanvallende kwaliteiten van beide teams.

Wolverhampton Wanderers - Manchester United

In een duel dat net zo spannend belooft te worden, neemt Wolverhampton Wanderers het op tegen Manchester United. De odds van Jack's.nl wijzen op een nek-aan-nekrace: winst voor Wolves op 2.75, een gelijkspel op 3.60, en winst voor United op 2.60. United heeft een licht voordeel in hun recente onderlinge duels, met drie overwinningen, een gelijkspel en een verlies. Wolves mag dan niet de favoriet zijn, maar hun recente vorm - drie overwinningen en twee gelijke spelen - toont aan dat ze een geduchte tegenstander zijn.

United's aanval, met in het bijzonder Rasmus Højlund (3.20 om te scoren) en Alejandro Garnacho (4.20), heeft in de laatste vijf wedstrijden 12 doelpunten gemaakt. Deze aanvallende kracht zou cruciaal kunnen zijn tegen de solide verdediging van Wolves. Wolves, met 9 doelpunten in hun laatste vijf wedstrijden, wordt aangevoerd door Pedro Cunha (2.75 om te scoren) wiens doelpunteninstinct het verschil kan maken.

De kans op meer dan 2.5 doelpunten in dit duel is vastgesteld op 1.81, wat suggereert dat er aanzienlijke kansen zijn op meerdere doelpunten. Ook de odd voor beide teams om te scoren, op 1.65, is interessant gezien de aanvallende kwaliteiten van beide teams.